Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 13:55

Ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας και επίσημα ο Βασιλαντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον
Ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας και επίσημα ο Βασιλαντωνόπουλος

Ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας είναι και επίσημα, εδώ και λίγη ώρα ο 32χρονος αμυντικός Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.


Η διοίκηση με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για την Καλαμάτα. Παρουσία του αντιπροέδρου της Μεσσηνιακής ΠΑΕ Γιώργου Ράλλη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο.
Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου. Είναι 32 ετών (28/1/92), γεννημένος στο Αίγιο και αγωνίζεται σαν δεξιός οπισθοφύλακας. Έχει ύψος 1.80 και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο. Έχει πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παναχαϊκή και την σεζόν 2014-15 πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα όπου έκανε 23 συμμετοχές. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ η οποία τον απέκτησε και την εξαετία 2015-2021 αγωνίστηκε 29 φορές σκοράροντας δύο φορές. Στην διάρκεια της καριέρας του στην Ένωση πήγε δανεικός στην Λαμία και την Πολωνική Γκόρνικ Ζαμπρίτζε. Την σεζόν 2021-22 αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο φορώντας την φανέλα του 22 φορές με ένα γκολ και την διετία 2022-2024 επέστρεψε στην Λαμία όπου έκανε 24 συμμετοχές.
Τον καλωσορίζουμε στην Μαύρη Θύελλα. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της”.