Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 21:08

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β' - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0: Θετική εικόνα σε ένα ακόμα φιλικό

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β' - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0: Θετική εικόνα σε ένα ακόμα φιλικό

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό που έδωσε η Καλαμάτα σήμερα το απόγευμα στην Τρίπολη με αντίπαλο τη δεύτερη ομάδα του Αστέρα.


Η Καλαμάτα είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι δημιούργησε ευκαιρίες στη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, όπως μας είχε συνηθίσει στα προηγούμενα φιλικά. Είχε την ευκαιρία στο 57’ να σκοράρει όταν κέρδισε πέναλτι όμως ο Παμλίδης σούταρε άουτ.
Το σημαντικό για άλλο ένα παιχνίδι είναι ότι η Καλαμάτα δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο της, δεν έκανε φάσεις, δείχνοντας ότι η Καλαμάτα στο αμυντικό κομμάτι έχει δέσει και λειτουργεί καλά. Πλέον θα πρέπει να δει πως θα διασπάει άμυνες όπως αυτή του Αστέρα στο σημερινό ματς, που έπαιξε σφιχτά και δεν άφηνε εύκολα περιθώρια στον αντίπαλο να απειλήσει.
Από εκεί και πέρα ο Νίκος Αναστόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του σχεδόν δύο 11άδες.


Στο φιλικό δεν συμμετείχαν ο Ματέους Αλβες που έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες και ο νεοαποκτηθείς Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.
Αυτό ήταν το τελευταίο τεστ για την Καλαμάτα πριν τον πρώτο της επίσημο αγώνα με την Επισκοπή για το κύπελλο Ελλάδας, που είναι την επόμενη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Οι καλές στιγμές

Στο 11’ σέντρα Μορέιρα και πλασέ του Γρίβα από τη μικρή περιοχή, η μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 20’ σουτ του Γρίβα εύκολα ο Αρχοντακάκης μπλόκαρε.
Στο 29’ συρτό διαγώνιο σουτ του Γρίβα από πλάγια αριστερά, η μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 45’ κεφάλια του Τσελεπίδη εύκολα μπλόκαρε ο Αρχοντακάκης. Στο 57’ η Καλαμάτα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κάρδαρη μετά από γύρισμα του Ξενιτίδη. Το εκτέλεσε ο Παμλίδης και έστειλε την μπάλα άουτ από το αριστερό δοκάρι.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β’: Αρχοντακάκης, Γρομητσάρης, Λάσκαρης, Μπουσάι, Κάρδαρης, Σαμπάϊο, Μπουλούλης, Ντέτλερ, Καλβίν Κετού, Κωστέας, Σιιντέρα Ολου.
Μετά το 60’ έπαιξαν και οι Κωτσιόπουλος, Καραγλάνης, Ρουμελιώτης, Τουρκοχωρίτης, Νούλας, Ντενιζ Καλά, Τουρούκης, Παπαδημητρίου, Κεδίκογλου, Μπατζώνης.
Ο Γρομητσάρης ήταν ο μόνος παίκτης που αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Α’ ημίχρονο: Κότσαρης (32’ Λαδάς), Ουές, Βαλεριάνος, Τσελεπίδης, Στρούγγης, Πίρινεν, Ριένστρα, Κατάλντι, Μορέϊρα, Μπαράλες, Γρίβας
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Β’ ημίχρονο: Λαδάς (60’ Μέντες), Χότζα (85’ Καστόρας), Κωνσταντινόπουλος, Στίγκας, Αναστασόπουλος, Μπακαγιόκο, Ουμπέντα, Ξενιτίδης, Ντικινί, Φρίμπονγκ, Παμλίδης.

Στην Τρίπολη ο Βασιλαντωνόπουλος

Ο Σταύρο Βασιλαντωνόπουλος συμμετείχε στην αποστολή της ομάδας που μετέβη στην Τρίπολη για το φιλικό με τη Β’ ομάδα του Αστέρα. Μάλιστα πριν από το παιχνίδι έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.