Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 16:47

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Τρεις νέες ομάδες μπήκαν στη φετινή Γ’ τοπική

Γράφτηκε από τον
ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Τρεις νέες ομάδες μπήκαν στη φετινή Γ’ τοπική

Τρεις ομάδες κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την επανεγγραφή τους στην ΕΠΟ και πλέον έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της γ’ τοπικής της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς.


Ο Απόλλων Πεταλιδίου, ο Κεραυνός Καλαμάτας και ο Τσικλητήρας Πύλου 2024, είναι οι τρεις ομάδες που εκτός από την επανεγγραφή τους στην ΕΠΟ, εντάχθηκαν στο Αθλητικό Μητρώο της ΓΓΑ και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής.
Για την ώρα μια ομάδα που παραμένει σε εκκρεμότητα είναι ο Ολυμπιακός Καλαμάτας που πρέπει να κάνει την επανεγγραφή του. Η διοίκηση του ιστορικού σωματείου θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, που είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία που έδωσε η ΓΓΑ, να στείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες το φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα για να ενταχθεί στο Αθλητικό Μητρώο.
Μετά από την παραπάνω ημερομηνία, η διοίκηση της ΕΠΣΜ θα οριστικοποιήσει την ημερομηνία κλήρωσης του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας.
Θυμίζουμε ότι στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν και οι ομάδες Β’ της Εράνης, του Πάμισου και του Παπαφλέσσα Χώρας, οι οποίες έχουν κάνει όλες τις ενέργειες και έχουν αποκτήσει το δικαίωμα για να αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής.