Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 20:29

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Δύο μεταγραφές και μια ανανέωση στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον
ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Δύο μεταγραφές και  μια ανανέωση στον Πάμισο

Την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Μπραχίμ Μπάμπα, Λευτέρη Μαθιόπουλου και την ανανέωση της συνεργασία με τον Κλέιβις Ντίσα ανακοίνωση η διοίκηση του Πάμισου.


Η ομάδα της Μεσσήνης συνεχίζει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν ένα αρκετά καλό και ανταγωνιστικό σύνολο στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Σε ότι αφορά τις δύο τελευταίες μέχρι στιγμής μεταγραφές, ο Μπραχίμ Μπάμπα είναι 19 ετών έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Γαλλία, με καταγωγή από το Μάλι και ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο παίζοντας σε όλα τα τμήματα τη γαλλικής Λανς.


Ο Λευτέρης Μαθιόπουλος είναι επίσης 19 ετών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Πάμισος τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Καλαμάτα και αγωνιζόταν στην Κ19.
Οσον για τον Κλέιβις Ντίσα, για σχεδόν δύο μήνες ήταν μέλος του Πανθουριακού, όμως για προσωπικούς λόγους ζήτησε από την ομάδα της Θουρίας να αποχωρήσει. Ετσι προχθές εντάχθηκε ξανά στους Νησιώτες που ανακοίνωσαν την επιστροφή του στην ομάδα τους.