Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 00:21

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Νέος γυμναστής ο Ηλιόπουλος! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Νέος γυμναστής ο Ηλιόπουλος! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Με άλλο γυμναστή θα πορευτεί από εδώ και στο εξής η Καλαμάτα, καθώς η συνεργασία με τον Χοσέ Αντόνι Λεζάντα δεν θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notosport.gr, αντικαταστάτης του Ισπανού γυμναστή θα είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής φυσικής κατάστασης και άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Στουρνάρα στην Εράνη, Στέλιος Ηλιόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τον Φιλιατρινό σύλλογο.

Ο 33χρονος Μεσσήνιος γυμναστής είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και επίδοσης, ενώ αυτή την περίοδο ολοκληρώνει και τις διδακτορικές του σπουδές με ειδίκευση στον τομέα της εργοφυσιολογίας.

Την περασμένη σεζόν διετέλεσε υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στην ομάδα του Πανθρακικού, στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει γυμναστής του ΑΟ Διαβολιτσίου.
 
Για μια δεκαετία και πλέον αγωνιζόταν στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, αρχικά ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Αστέρα Αιγείρου και αργότερα για χρόνια και του Ορφέα Ξυλαγανής πάντα με τον διπλό ρόλο του γυμναστή και ποδοσφαιριστή, κάτι που έκανε και στο Νέο Σιδηροχώρι Ροδόπης στην Γ’ Εθνική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΔΩΡΙΕΑΣ ΔΩΡΙΟΥ: Εμπειρία στο τέρμα με Σπάλα