Τρίτη, 02 Δεκέμβριος 2014 15:18

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: "Στόχος μας η νίκη σε όλα τα παιχνίδια", λέει ο Νώντας Τσέρτος

Γράφτηκε από τον

Από νίκη σε νίκη βαδίζει ο Τέλλος Αγρας που μετά τα τρία γκολ στην Ανδρούσα και τα τέσσερα στο Δώριο, έβαλε πέντε στο Διαβολίτσι και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βρει τα πατήματα τους τον τελευταίο ενάμιση μήνα, δείχνοντας πως έχουν δυνατότητες και πως αν δεν είχαν κάνει τόσο κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, τώρα δεν θα απείχαν πολύ από την κορυφή.
Ενας από τους παίκτες που βρίσκεται σε φόρμα έχοντας κερδίσει στα τελευταία ματς θέση στην 11αδα είναι ο Νώντας Τσέρτος ο οποίος μίλησε στο "Ν" για την αγωνιστική άνοδο του Αγρα και που οφείλεται:
"Το μεγαλύτερο μερίδιο ανήκει στο προπονητή μας Αντώνη Μαυρέα που έχει αλλάξει τη νοοτροπία στην ομάδα και έχει κάνει αλλαγές τακτικά, αλλά και στην ψυχολογία. Και από φυσική κατάσταση ήμασταν πίσω στο ξεκίνημα, όμως τώρα έχουμε βελτιωθεί και έχουμε καταλάβει τι θέλει από εμάς ο προπονητής μας. Σίγουρα και οι παίκτες που έχουν έρθει είναι ποιοτικοί και κάνουν τη διαφορά, μιας και πλέον έχουν προσαρμοστεί".
Τι θέλει να πετύχει φέτος ο Αγρας σύμφωνα με τον 29χρονο μέσο;
"Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και αν παίζουμε όπως στα τελευταία ματς δύσκολα θα χάσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν.
Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλη μία νίκη κάνοντας καλή εμφάνιση", συμπλήρωσε ο Χωραϊτης ποδοσφαιριστής που έκανε ειδική μνεία στη διοίκηση που βρίσκεται πολύ κοντά στους ποδοσφαιριστές.

Πρόβλημα με
Παπανδρεόπουλο

Ο Τέλλος Αγρας τώρα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Καλαμάτας εκτός έδρας το Σάββατο θέλοντας να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.
Μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία είναι ο Γιώργος Παπανδρεόπουλος που έχει χτυπήσει στο μηνίσκο και πιθανότατα
θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα.