Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 22:19

Ετοιμος για τη Γ’ τοπική ο Α.Ο. Τσικλητήρας Πύλου 2024

Γράφτηκε από τον
Ετοιμος για τη Γ’ τοπική  ο Α.Ο. Τσικλητήρας Πύλου 2024

Ετοιμη για την συμμετοχή της στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Μεσσηνίας, ξεκινώντας από τη φετινή χρονιά και το πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής είναι η νεοσύστατη ομάδα Α.Ο. Τσικλητήρας Πύλου 2024.


Πρόκειται για μια νέα ομάδα, που έχει κρατήσει και κάποια στοιχεία από τον παλιό σωματείο, Α.Ο. Ολυμπιονίκης Κωστής Τσικλητήρας, που ολοκλήρωσε την μακρά ιστορία που είχε στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 και από τότε μέχρι σήμερα δεν συμμετείχε σε καμία αθλητική δραστηριότητα. Αποτέλεσμα ήταν η διάλυση και πλέον παλιοί παράγοντες της ομάδας, αλλά και άλλοι από την Πύλο αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια καινούργια ομάδα με νέο όνομα, έμβλημα και χρώματα.
Τις τελευταίες ημέρες το νεοσύστατο σωματείο, που στις αρχές του καλοκαιριού, μετά από αρχαιρεσίες είχε εκλέξει διοίκηση και λίγες ημέρες μετά συγκροτήθηκε σε σώμα, ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες ενέργειες εντάχθηκε στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ και απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ξεκινώντας τη προσεχή χρονιά από τη Γ’ κατηγορία.
Τα παραπάνω έκανε γνωστά χθες η διοίκηση του Α.Ο. Τσικλητήρα Πύλου 2024, με σχετική ανάρτηση στην σελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο. Στην ανάρτηση αναφέρονται τα ακόλουθα: “Σήμερα είναι μια μέρα ορόσημο για το νεοσύστατο σωματείο μας Α.Ο ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2024. Μετά από προσπάθεια αρκετών μηνών καταφέραμε να εξασφαλίσουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για την εγκυρότητα του σωματείου το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε μια νέα αθλητική ιστορία με τη συμμετοχή μας στα τοπικά πρωταθλήματα και στην ανάδειξη νέων παικτών μέσα από τις ακαδημίες. Η αρωγή των φίλων της ομάδας θα έχει καταλυτικό χαρακτήρα ως προς την επίτευξη των στόχων του σωματείου. Υγεία και επιτυχίες στο νέο μας σύλλογο”.

Η πρώτη διοίκηση

Ο Γιώργος Πόπορης ανέλαβε τη θέση του προέδρου και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν μια νέα αθλητική ιστορία, όπως σημειώνουν και στη δήλωση που έχουν ανεβάσει στη σελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο.
Η πρώτη διοίκηση του Α.Ο. Τσικλητήρα Πύλου 2024 αποτελείται από τα παρακάτω 12 άτομα: Γιώργος Πόπορης πρόεδρος, Γιώργος Αλεξάκης αντιπρόεδρος Χρήστος Θεοδωρακόπουλος ταμίας, Θεόδωρος Αλεξόπουλος γενικός γραμματέας και μέλη οι Ηλίας Σαρρής, Θανάσης Δούνιας, Γιώργος Κουφός, Παναγιώτης Ζευγίτης, Νίκος Καραμπάτσος, Νίκος Καραγλάνης, Δημήτρης Κουφόγιωργας, Ανδρέας Ανδρικόπουλος.

Προπονητής ο Χρήστος Οικονομίδης

Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει ο Χρήστος Οικονομίδης, ο οποίος είχε διατελέσει προπονητής και στην προηγούμενη ομάδα τον Α.Ο. Ολυμπιονίκης Κωστής Τσικλητήρας για ένα διάστημα την σεζόν 2021-22. Να σημειωθεί ότι ο Οικονομίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και τα τρία τελευταία χρόνια εργαζόταν στην ακαδημία της παλιάς ομάδας.