Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 10:14

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ο Τσιγαρίδης κόντρα στην ομάδα που είχε οδηγήσει στην άνοδο

Γράφτηκε από τον
ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ο Τσιγαρίδης κόντρα στην ομάδα που είχε οδηγήσει στην άνοδο

Ιδιαίτερο θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τον προπονητή του Ατρόμητου Πλατύ Παντελή Τσιγαρίδη, με τη Θύελλα Χαρακοπιού.


Ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί αύριο Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Χαρακοπιού στο πλαίσιο της 2ης φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας.
Ο Παντελής Τσιγαρίδης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ομάδα του Πλατύ και στη συνέχεια ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε ομάδες των τοπικών κατηγοριών της ΕΠΣΜ, αφήνοντας θετικά στοιχεία σε κάθε μία. Από τη στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική και δούλεψε σε διάφορες ομάδες της Μεσσηνίας. Μία από αυτές ήταν και η Θύελλα Χαρακοπιού, όπου έμεινε 5 χρόνια και μαζί της κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Β' τοπικής (το μοναδικό πρωτάθλημα που έχει πάρει η ομάδα) και την άνοδο στην Α1. Στο διάστημα που ήταν στην ομάδα, βοήθησε ώστε να έχει μια σταθερή παρουσία και να καταστεί μια υπολογίσιμη και ανταγωνιστική ομάδα στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Στο αυριανό παιχνίδι που αντιμετωπίζει ως προπονητής άλλης ομάδας, καθώς και στον Ατρόμητο, την ομάδα του χωριού του. Έτσι θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που θα κρατήσει για όλη τη χρονική διάρκεια της αναμέτρησης. «Θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά», όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στην «Ελευθερία» σχολιάζοντας την Κυριακάτικη αναμέτρηση. “ Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του χωριού μου. Ο Ατρόμητος διαθέτει διοίκηση που αποτελείται από νέα παιδιά, με θέληση και όρεξη για δουλειά. Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Θέλουμε να έχουμε μια καλή και δυνατή ομάδα και όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική», ήταν οι δηλώσεις του αναφορικά με τον Ατρόμητο, ενώ για το παιχνίδι με τη Θύελλα, σημείωσε: «Οσον αφορά τα ματς με τη Θύελλα, για 90 λεπτά που είμαστε αντίπαλοι. . Είμαστε μια καινούργια ομάδα, θέλουμε πίστωση χρόνου να βρούμε τα αγωνιστικά μας βήματα και η Θύελλα Χαρακοπιού είναι μια ομάδα από μεγαλύτερη κατηγορία και σίγουρα πιο δυνατή. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Τραυματίας ο Πανταζής

Ο Παντελής Τσιγαρίδης δεν υπολογίζει για τα κυριακάτικα ματς στον Γιάννη Πανταζή, ο οποίος αποχώρησε από τον τραυματία από το φιλικό με την Αναγέννηση. Έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα περίπου. Ολοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση και θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.