Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 22:44

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΠΑΟΚ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ 2-5: Πρόκριση στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΠΑΟΚ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ 2-5: Πρόκριση στην Κυπαρισσία

Πιο ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια αποδείχθηκε ο ΠΑΟΚ Ασπροχώματος και πέρασε το εμπόδιο του Καλού Νερού κερδίζοντας χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με 5-2.


Οι φιλοξενούμενοι με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στο παιχνίδι, πήραν το προβάδισμα με 2-0 με σκόρερ τους Μπίτσικα (4') και Στυλιανόπουλο (10'). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν τα ματς στα ίσια με τα τέρματα του Μητρόπουλου στο 14' και του Σπυρόπουλου στο 26' και με το ισόπαλο 2-2 έληξε το α' 45λεπτο. Στο β' μέρος ο Στυλιανόπουλος στο 65', ο Ανδριανόπουλος (αυτογκόλ) στο 67' και ο Σπηλιώτης δύο λεπτά την είσοδο του στο παιχνίδι (70') διαμόρφωσε το τελικό 2-5.
Οι νικητές στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια στο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Το ματς διαιτήτευσε ο Γιώργος Μπαρδής με βοηθούς διαιτητές τους Αντωνόπουλο, Βανικιώτη.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Μπάτσι, Λαμπρόπουλος (48' Γαλάνης), Ζώης, Ανδριανόπουλος, Μεχμέτι, Γκόγκας, Βασιλείου, Σπυρόπουλος, Μητρόπουλος, Μουσκάι.
ΠΑΟΚ: Παναγιωτίδης, Βασιλόπουλος (35' Δρούγας), Κοκκορόγιαννης, Καραχάλιος, Π. Κρίκας (68' Σπηλιώτης), Γ. Κρίκας (35' Νεμπιάι), Παχτίτης, Τσουκαλάς, Στυλιανόπουλος, Μπίτσικας (57' Κερανούδης), Ηλιόπουλος (57' Παναγιωτόπουλος).