Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 07:19

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Σημαντική ενίσχυση στην επίθεση με Μπλάνα, πάει για έμπειρο τερματοφύλακα

Γράφτηκε από τον
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Σημαντική ενίσχυση στην επίθεση με Μπλάνα, πάει για έμπειρο τερματοφύλακα

Σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφική προσθήκη για τα δεδομένα του πρωταθλήματος της Γ' τοπικής προχώρησε ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου, που έκανε “δικό” του τον Σπύρο Μπλάνα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και χάρη στην εμπειρία που διαθέτει, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημεία αναφοράς στη νέα του ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να επιστρέψει άμεσα στην Β' κατηγορία.

Ο 33χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από την ΑΕ Λογγάς, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των ΑΟ Φοινικούντας, ΠΑΟ Καλλιθέας και Ακρίτα Κορώνης από τον οποίο αναδείχθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Παπαφλέσσα Βλαχοπούλου ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Κορωναίου επιθετικού, Σπύρου Μπλάνα που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Λογγάς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει να επιδείξει σημαντική καριέρα στα μεσσηνιακά γήπεδα. Όπου και αν αγωνίστηκε κέρδισε ανόδους και έβαλε αρκετά γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ακρίτα Κορώνης, όπου αγωνίστηκε πολλά χρόνια και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ αρκετές φορές.

Συνέχισε στην ομάδα της Λογγάς όπου και εκεί κέρδισε την άνοδο από την Β' στην Α1 τοπική. Αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Α1.

Τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε στον ΑΟ Φοινικούντας, όπου ήταν ακρογωνιαίος λίθος στην άνοδο της ομάδας από την Β' στην Α1 τοπική, καθώς αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Την επόμενη χρονιά ακολούθησε η ομάδα του ΠΑΟ Καλλιθέας, όπου είχε σημαντική συμβολή στην άνοδο από την Β' στην Α1 τοπική.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο στο πρώτο μισό αγωνίστηκε στην ομάδα της Φοινικούντας, και από τον Ιανουάριο του 2024 επέστρεψε σε εκείνη της Λογγάς, όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην Β' τοπική.

Ευχόμαστε στο Σπύρο υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ασπρόμαυρα!»

Στο μεταξύ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notosport.gr η η διοίκηση του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου κινείται για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τις περίφημες ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Παιανία, ενώ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα Αθηναϊκά γήπεδα.