Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 13:31

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΡΑΧΗ 5-0: Εύκολο απόγευμα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΡΑΧΗ 5-0: Εύκολο απόγευμα

Με το… δεξί μπήκε στο Κύπελλο Μεσσηνίας ο Πανθουριακός, καθώς επικράτησε χθες με 5-0 της Ράχης στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.


Οι φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης “καθάρισαν” το ματς από πολύ νωρίς, καθώς στο 7’ το σκορ ήταν 2-0 και το ημίχρονο έκλεισε στο 4-0. Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου υπερέχει σε ποιότητα έναντι της Ράχης, που καθυστέρησε να ξεκινήσει προετοιμασία και κάνει μια νέα προσπάθεια με τον Λάκη Σπάλλα στον πάγκο. Το ζητούμενο για τη Ράχη είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην Α’ τοπική, ενώ ο Πανθουριακός θέλει να ξεχωρίσει τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.
Στο χθεσινό πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, τη δουλειά στο σκοράρισμα μοιράστηκαν οι Γεωργουλέας και Αγγελής (νεοαποκτηθείς) που σκόραραν από δύο φορές, ενώ το όνομά του στη σχετική λίστα πρόσθεσε και ο Κουτσουρόπουλος.
Το 1-0 έγινε στο 4’ από τον Γεωργουλέα και στο 7’ ο Κουτσουρόπουλος ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων.
Στο 23’ ο Αγγελής με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 32’ ο Γεωργουλέας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-0.
Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Αγγελής στο 88’ με το επίσης δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τον Κουρεντζή και την Καραγιάννη.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Τόσκα, Σερπάνος (46’ Αλεξανδρόπουλος), Νικολόπουλος, Βλάχος, Ζαχαρόπουλος, Σταματελόπουλος, Φράγκος, Δεμπεγιώτης (46’ Δημητρίου), Αγγελής, Κουτσουρόπουλος (46’ Ευθ. Βλάχος), Γεωργουλέας (46’ Αλμπαν),
ΡΑΧΗ: Π. Αντωνόπουλος, Κιόρι, Μπαλινγκό – Βρυώνης, Τόμασεκ, Βράπιι, Μάλι, Κωνσταντόπουλος, Ν. Αντωνόπουλος, Μανωλόπουλος, (46’ Θαλασσινός), Θεοδωρόπουλος, Γεωργιόπουλος (46’ Καούνης).