Τρίτη, 02 Δεκέμβριος 2014 20:24

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με ψυχολογία για νέο διπλό στη Μαγούλα

Γράφτηκε από τον

Με ανεβασμένη την ψυχολογία θα αντιμετωπίσει η Καλαμάτα την Κυριακή τον Αστέρα Μαγούλας εκτός έδρας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Η τοπική μας ομάδα μετρά τρεις σερί νίκες, με αποκορύφωμα την επικράτηση στο ντέρμπι επί του Παναργειακού, και έχει πλησιάσει στον ένα βαθμό την κορυφή που βρίσκεται η Δόξα Νέας Μανωλάδας.
Στόχος της "Μαύρης Θύελλας" είναι να συνεχίσει το νικηφόρο σερί μακριά από την έδρα τους εκεί όπου τα πάει καλύτερα. Συγκεκριμένα είναι αήττητη στα εκτός έδρας ματς με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς.
Ο Αστέρας Μαγούλας βρίσκεται με 6 βαθμούς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θεωρητικά είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου.
Ομως επ' ουδενί το ματς δεν θα είναι εύκολο, με δεδομένο πως η ομάδα της Μαγούλας απέσπασε ισοπαλία 2-2 στη Βάρδα την προηγούμενη αγωνιστική. Σήμερα οι περισσότεροι παίκτες προπονήθηκαν στο Στάδιο, με τους τραυματίες  να κάνουν ειδικό πρόγραμμα, ενώ ορισμένοι ξεκουράστηκαν παίρνοντας ρεπό.
Τα αγωνιστικά προβλήματα εστιάζονται στους τιμωρημένους Ηλιόπουλο και Ρούσση και στον τραυματία Σαλαπάτα.
Ο Χαρίτος ενδέχεται να είναι έτοιμος την Κυριακή κάτι που θα φανεί μέσα στην εβδομάδα, ενώ δεν εμπνέει ανησυχία ένας μικροτραυματισμός του Δημητριάδη.
Επίσης σημαντική είναι η επιστροφή του Τσάτσου που εξέτισε την ποινή του.