Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 19:51

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 0-6: Εντυπωσιακοί οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 0-6: Εντυπωσιακοί οι φιλοξενούμενοι

Ξέσπασε Θύελλα χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Πλατύ εκεί όπου ο τοπικός Ατρόμητος ηττήθηκε με 6-0 από την ομάδα του Χαρακοπιού.


Τις δύο ομάδες χώριζε μια κατηγορία και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, όπου η φιλοξενούμενη ομάδα που στηρίχθηκε στην εμπειρία των παικτών της κατάφερε με πρωταγωνιστή τον Παπαθεοδώρου να φτάσει σε μια άνετη σε σκορ νίκη. Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο ματς της νέας χρονιάς και για τα δύο σωματεία που προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής ο Ατρόμητος και της Α’ κατηγορίας η Θύελλα Χαρακοπιού. Οι δύο ομάδες πέρα από το τελικό αποτέλεσμα στη χθεσινή αναμέτρηση έχουν χρόνο για να βελτιωθούν και να παρουσιάσουν το επιθυμητό αγωνιστικό τους πρόσωπο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.


Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι και τα 6 γκολ σημείωσαν διαφορετικοί παίκτες με το τελευταίο να είναι αυτογκόλ, όταν ο Στασινόπουλος προσπάθησε να διώξει πλάγια την μπάλα ύστερα από κόρνερ του Παπαθεοδώρου, όμως αυτή κατέληξε στην απέναντι γωνία της εστίας του Λίβα και διαμορφώθηκε το τελικό 0-6.


Επίσης, παρά τη δυνατή βροχόπτωση που έπεσε στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους για σχεδόν ίδιο χρονικό διάστημα, το ματς συνεχίστηκε κανονικά.
Ακόμη άλλο ένα σημείο που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι στο εξοδολόγιο διαιτησίας προβλέπεται και αμοιβή για τον παρατηρητή. Ο Παναγιώτης Μαυροειδάκος που ήταν παρατηρητής του αγώνα δεν δέχτηκε να πάρει τα χρήματα ενημερώνοντας τη διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν.


Στο 8’ ο Παπαθεοδώρου βγήκε από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Ρουμελιώτης, με ωραία κίνηση απέφυγε έναν αντίπαλο του και από τη μικρή περιοχή με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 25’ ο Παπαθεοδώρου και πάλι από αριστερά έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στο πίσω δοκάρι, εκεί ο Δημητρίου έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ στην απέναντι γωνία σημείωσε το 0-2. Στο 28’ ο Ρουμελιώτης έφτασε μέχρι την περιοχή δεν κατάφερε να βρει χώρο για το σουτ και πάσαρε στον Πιτσιλή, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι σχεδόν με σουτ “έγραψε” το 0-3. Στο 54’ ο Παπαθεοδώρου εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα σχεδόν στο β’ δοκάρι, ο Γουρνάς που πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-4. Στο 65’ ο Κ. Στασινόπουλος προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του, αλλά κόλλησε στο έδαφος και στρώθηκε στον Δέμπι, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Λίβα, τον απέφυγε με ωραία κίνηση και σε κενή εστία πέτυχε το 0-5. Δύο λεπτά μετά και πάλι ο Παπαθεοδώρου εκτέλεσε κόρνερ από την απέναντι πλευρά, ο Κ. Στασινόπουλος προσπάθησε να τη διώξει πλάγια, όμως η μπάλα με τη φόρα που είχε κατέληξε στη αριστερή γωνία της εστία του Λίβα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 0-6.


Καλή ευκαιρία για να σημειώσει το γκολ της τιμής έχασε ο Ατρόμητος στο 87’ όταν ο Βαλσαμάκης με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή και πλάγια προσπάθησε να νικήσει τον Μπαχράμης, αυτός όμως κινήθηκε στην περιοχή της μπάλας και με εκπληκτική εκτίναξη στο οριζόντιο δοκάρι απέκρουσε σωτήρια με τα χέρια διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.


Η Θύελλα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας και θα αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φλέσσας με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα, Τσούγκρη.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Λίβας, Ηλιακόπουλος (74’ Σγουράκης), Μπογέας, Αμαριωτάκης, Γκούζος, Κοντόπουλος (56’ Γκίζας), Λογκαράκης (68’ Βαλσαμάκης), Καράμαλης (68’ Βουγιουκλής), Κ. Στασινόπουλος, Ρώμνιος, Φασουλής.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μπαχράμης, Γουρνάς, Κωνσταντόπουλος, Ορφανος, Δουρούμης, Πιτσιλής, Παπαθεοδώρου, Ρουμελιώτης (70’ Φ. Στασινόπουλος), Δέμπι (70’ Σαλλάπι), Κουτσολίας, Δημητρίου (66’ Τομαράς).