Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 15:36

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” Στα “σκαριά” δύο ακόμα μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” Στα “σκαριά” δύο ακόμα μεταγραφές

Μπορεί η Καλαμάτα σε εννέα μέρες να ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Super League 2, αλλά η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει ολοκληρωθεί. Η “Μαύρη Θύελλα” ήρθε σε προφορική συμφωνία με δύο παίκτες, τους οποίους και θα τους ανακοινώσει εφόσον ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος.


Ο ένας θα είναι ο Τζόναθαν Μόρσεϊ, που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του από τον Παναιτωλικό (2 χρόνια, 52 συμμετοχές), ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Α.Ε. Λεμεσού στην Κύπρο. Ο 27χρονος εξτρέμ έχει γεννηθεί στη Σουηδία, αλλά αγωνίζεται με την εθνική ομάδας της Σιέρα Λεόνε. Σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί ακόμα στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, την Κιέβο, Μπράγκε και Σούντσβαλ. Για τον δεύτερο παίκτη, που έχει “κλείσει” η Καλαμάτα, το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι είναι επίσης μεσοεπιθετικός και έρχεται για να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα.

Με κόσμο στην Πάτρα

Στους ρυθμούς του νοκ – άουτ αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή (Κυριακή 4 μ.μ.) κινείται η Καλαμάτα. Η “Μαύρη Θύελλα” θα έχει μάλιστα και τον κόσμο στο πλευρό της στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αφού η ΠΑΕ εξασφάλισε εισιτήρια. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε δεκτό το αίτημα μας για χορήγηση εισιτηρίων στους οπαδούς μας για το Κυριακάτικο παιχνίδι κυπέλλου στην Πάτρα. Οι φίλοι της ομάδας μας για προπώληση εισιτηρίων μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 2721181356 από τις 09:00 – 17:00 με τιμή 10€. Όσοι επιθυμούν να πάρουν εισιτήρια στα ταμεία του γηπέδου η τιμή είναι 15€. Οι οπαδοί μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη θύρα 3 που βρίσκεται στην οδό Ρίτσου”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δεν... ανησυχούν για το χορτάρι στη "Μαύρη Θύελλα"