Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 14:19

ΕΡΑΝΗ: Νέα μεταγραφή από το... πάνω ράφι με Παναγόπουλο!

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Νέα μεταγραφή από το... πάνω ράφι με Παναγόπουλο!

Ακόμα μία μεταγραφή από το... πάνω ράφι είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Εράνη, η οποία ενισχύεται με έναν ακόμη παίκτη με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες!

Πρόκειται για τον 31χρονο (10/07/93) μέσο, Κώστα Παναγόπουλο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής Αρκαδίας με την φανέλα Παναρκαδικού, ενώ με το “τριφύλλι” πανηγύρισε την άνοδο στην Γ' Εθνική, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Ο Παναγόπουλος χαρακτηρίζεται ως η ήρεμη δύναμη στον χώρο του κέντρου και είναι ένας ποδοσφαιριστής ιδιαίτερα επιδραστικός στο παιχνίδι της εκάστοτε ομάδας του.

Ο Αρκάς μέσος δεν κρύβεται και ζητάει συνεχώς την μπάλα στα πόδια του για να δημιουργήσει από τον άξονα, χάρη στο πολύπλευρο στυλ παιχνιδιού του.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Γ' Εθνικής, όπως ο ΑΟ Περιστερίου, ο Κεραυνός Γλυφάδας, ο ΑΟ Λουτραίου, ο Ασπρόπυργος, Ο Αστέρας Βλαχιώτη, ο Αήττητος Σπάτων, ο ΑΟ Χαλκίς και ο Πανγυθεατικός.

Μια ακόμη σπουδαία κίνηση η οποία φανερώνει τις προθέσεις και τις υψηλές της βλέψεις των ανθρώπων του Φιλιατρινού συλλόγου και την φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.