Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 14:59

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Κληρώνει αύριο για την 4η φάση

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Κληρώνει αύριο για την 4η φάση

Αύριο στις 2 το μεσημέρι θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 4ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία συμμετέχουν οι νικητές της 3ης φάσης και 10 ομάδες της Super League, εκτός δηλαδή από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Τη διαδικασία της κλήρωσης θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και θα τη διενεργήσει ο καλεσμένος Νίκος Γκουλής, ο οποίος υπήρξε κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδας ως παίκτης του ΟΦΗ το 1987 (ΟΦΗ-Ηρακλής 1-1, 3-1 πέν.) και ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση το 1990 (Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-2). Επίσης, ο κ. Γκουλής έχει συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας ως παίκτης του Πανελευσινιακού και του Λεβαδειακού και ήταν προπονητής σε αγώνες Κυπέλλου με 9 διαφορετικές ομάδες (Πανελευσινιακός, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλων, Κέρκυρα, Εθνικός, Ιωνικός, Γλυφάδα, Πιερικός).
Η διαδικασία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το site της ΕΠΟ, στο οποίο επίσης θα αναρτηθεί το αποτέλεσμα της κλήρωσης μετά την ολοκλήρωσή της.
Οι ομάδες της Super League που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Καλλιθέα, Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός. Οι 14 ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η φάση της διοργάνωσης είναι: ΠΑΣ Γιάννινα, Κηφισιά, Καμπανιακός, ΑΕΛ, Πανιώνιος, Διαγόρας Ρόδου, Παναχαϊκή, Παναργειακός, Αιγάλεω (από τη Super League 2), Εθνικός Πειραιώς, Νέα Ιωνία, Απόλλων Κρύας Βρύσης και Ζάκυνθος (από τη Γ’ εθνική) και ο νικητής του ζευγαριού Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα.