Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 15:48

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-0: Εύκολη επικράτηση

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-0: Εύκολη επικράτηση

Εύκολο απόγευμα είχε ο Μιλτιάδης στη χθεσινή εντός έδρας αναμέτρηση του με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, τον οποίο κέρδισε με 3-0 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.


Το σκορ άνοιξε στο 32’ ο Καντούτσης με κεφαλιά αξιοποιώντας το φάουλ που εκτέλεσε ο Γιαννόπουλος. Στο 66’ ο Μπολούν από τα πλάγια αριστερά έφτασε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στον Αθανασόπουλο, ο οποίος με πλασέ “έγραψε” το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 84’ ο Ηλιόπουλος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.
Οι νικητές είχαν δύο δοκάρια (οριζόντιο) με τους Ηλιόπουλο στο 75’ και Αθανασόπουλο στο 80’. Οι δύο παίκτες έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν στη διάρκεια του 90λεπτου.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Αντωνόπουλο.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος (46’ Μπολούν), Παϊτέρης, Ηλιόπουλος, Καντούτσης, Θώδης (78’ Μπούρδος), Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος (61’ Κ. Σταθόπουλος), Γιαννόπουλος (46’ Καψάλης), Καπετανάκης, Γκεβόρι (61’ Τζιόλας).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λέκκας, Ριπάι, Ιατρόπουλος (86’ Κατσαβός), Ντέρτζια, Πετρόπουλος (86’ Καυκουλάς), Ζόμπολας (46’ Σταματέλος), Ξυλάς, Ν. Σταθόπουλος, Παντελόπουλος (61’ Γιαννίκος), Ρουσέας (69’ Τσουλάκος), Πάλιας.