Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 18:12

ΠΑΟΚ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2: Αγχωτική πρόκριση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΟΚ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2:  Αγχωτική πρόκριση

Η Ομόνοια δυσκολεύτηκε στην έδρα του ΠΑΟΚ Ασπροχώματος, παρότι οι δύο ομάδες απέχουν μια κατηγορία, όμως στο τέλος αναδείχθηκε νικήτρια με 2-1 και πήρε την πρόκριση για τους “8” του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 27', όταν ο Παναγιωτόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κοστρίβα και ο κ. Τσουλάκος υπέδειξε αμέσως την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νέμπια, ο οποίος σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα πέρασε άουτ. Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ, η ιστορία του αγώνα γράφτηκε μέσα σε 7 λεπτά. Στο 51' o Διονυσόπουλος έπαιξε κάθετα τον Στρατάκη και ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε το 0-1. Η απάντηση από πλευράς “δικεφάλου” ήταν άμεση και ήρθε σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο στο 57'.
Ο Παναγιωτόπουλος είδε την κίνηση του Δρούγα και τον τροφοδότησε με ωραία διαγώνια πάσα τον έβγαλε μόνο απέναντι στον Αλάμαρα, με τον τον 15χρονο επιθετικό να πλασάρει εύστοχα και να ισοφαρίζει σε 1-1. Η χαρά της ισοφάρισης δεν κράτησε πολύ για τους γηπεδούχους, καθώς στο επόμενο λεπτό ο Κυριακόπουλος έβγαλε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Κωστόπουλος με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
ΠΑΟΚ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ (Παναγιώτης Στάθης): Παναγιωτίδης, Παχτίτης, Κοκκορόγιαννης, Π. Κρίκας, Καρακαϊδός, Κερανούδης, Δρούγας, Τσουκαλάς ( 80' Γ. Κρίκας), Στυλιανόπουλος, Νέμπια (55' Μπίτσικας), Παναγιωτόπουλος (67' Σακκάς).
ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιώργος Γρηγορόπουλος): Αλάμαρας, Γαβράς, Κοστρίβας, Δημόπουλος ( 80' Σεντεμέντες), Στραβάκος, Μπάλλας, Μπαζάνης, Κωστόπουλος, Κυριακόπουλος (86' Τσίμπουρης), Μπέρμπερη (80' Ντουράι), Μανιάτης (37' Διονυσόπουλος).