Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 19:24

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ 1-0: Με γκολ του Γιακουμή

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ 1-0: Με γκολ του Γιακουμή

Με γκολ που σημείωσε ο Γιακουμής στο β’ ημίχρονο ο Ακρίτας Κορώνης πήρε την πρόκριση για τη φάση των “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας.


Ο 28χρονος επιθετικός πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 73’, ενώ η ομάδα του είχε και άλλες καλές στιγμές για να σκοράρει με τους Γιακουμή, Κουλόπουλο, Τιμπλαλέξη και Μουτζούρη. Σε δύο από αυτές της φάσεις, οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ. Στο 62’ όταν ο Τιμπλαλέξης με φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η άλλη φάση έγινε στο 82’ όταν ο Μουτζούρης βγήκε τετ-α-τετ με τον Παπαϊωάννου, σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας της Φοινικούντας.


Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος, χαρακτηριστικό ήταν πως η κερκίδα στο γήπεδο της Κορώνης ήταν ασφυκτικά γεμάτη.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Μαλιόγκας (80’ Γκαϊδόγιαννης), Παναγιωτόπουλος, Κουτσουμπός, Τιμπλαλέξης, Μουντζούρης, Δ. Λυμπερόπουλος, Κουλόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος (78’ Τσελάι), Γιακουμής, Χοντζόλι (46’ Σταμάτης).
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Παπαϊωάννου, Κοτσοβός, Μεμά (30’ Κατσούλης), Κ. Τσώνης, Ζήσης, Κρεμύδας, Τριανταφυλλίδης, Σούλι (85’ Κούβελας), Π. Τσώνης, Σούλης (62’ Τομαράς), Κιουτσούκης (85’ Παπαγεωργίου).