Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 13:24

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μια εβδομάδα μετά θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ τοπικής

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μια εβδομάδα μετά θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ τοπικής

Μια εβδομάδα αργότερα θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ τοπικής, όπως γνωστοποίησε σήμερα το πρωί η ΕΠΣ Μεσσηνίας με σχετική ανακοίνωση της.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε κατηγορίας, η έναρξη των πρωταθλημάτων ήταν για το προσεχές Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου, όμως η ΕΠΣΜ γνωστοποίησε ότι η πρεμιέρα θα γίνει το επόμενο στις 28 και 29 του μήνα.
Αυτό συνέβη γιατί οι ομάδες δεν έχουν προσκομίσει στην ΕΠΣΜ τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση πιστοποίησης πάγκου των προπονητών. Δηλαδή την πιστοποίηση που πρέπει να έχει ο κάθε προπονητής για να βρίσκεται στον πάγκο και να δίνει οδηγίες στη διάρκεια των αγώνων της ομάδας του.
Μάλιστα στην ανακοίνωση της η ΕΠΣΜ επισημαίνει ότι θα υπάρξουν κυρώσεις αν δεν καταθέσουν οι ομάδες άμεσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση της πιστοποίησης.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει: “Αναβάλλεται η έναρξη των Πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ τοπικής κατηγορίας και μεταφέρεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο 28-29/09/2024. Διότι δεν έχουν προσκομίσει οι ομάδες τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση πιστοποίησης πάγκου των προπονητών. Παρακαλούμε πολύ για την άμεση κατάθεσή τους, αλλιώς θα υπάρξουν κυρώσεις”.