Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 15:49

ΕΡΑΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Για μια θέση στους “8” του Κυπέλλου Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Για μια θέση στους “8” του Κυπέλλου Μεσσηνίας

Η Εράνη και ο Τέλλος Αγρας θα διεκδικήσουν σήμερα (4.30 μ.μ.), την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Μεσσηνίας, στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι της Γ’ φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας.


Χθες το απόγευμα οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του σημερινού παιχνιδιού. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα με τους προπονητές των δύο ομάδων Βαγγέλη Στουρνάρα (Εράνη) και Δημήτρη Λίτσα (Τέλλος Αγρας) να υπολογίζουν σε όλους τους παίκτες.
Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι και αναμένεται να προσελκύσει πολυάριθμους φίλους των δύο ομάδων, αλλά και αρκετού κόσμου από διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας.
Η Εράνη ως κυπελλούχους Μεσσηνίας, θα επιδιώξει μέσα από καλή εμφάνιση να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της, αλλά και να διεκδικήσει και το φετινό τρόπαιο. Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι και την προετοιμασία της ομάδας ο προπονητής Βαγγέλης Στουρνάρας σε δηλώσεις του χθες στην “Ελευθερία”, σημείωσε τα ακόλουθα: “Εχουμε δουλέψει πολύ καλά μέχρι σήμερα, βρισκόμαστε στη 7η εβδομάδα της προετοιμασίας, όπου έχουμε παίξει 3 επίσημα παιχνίδια. Το ευχάριστο είναι έχει κυλήσει ομαλά η προετοιμασία και οι παίκτες είναι υγιείς. Στόχος μας είναι η νίκη, δεν κοιτάμε αν υπάρχει φαβορί ή αουτσάιντερ. Σαν ομάδα βλέπουμε όλους τους αντιπάλους με σεβασμό και βέβαια και αυτό με τον Τέλλο Αγρα, επειδή το ματς είναι νοκ άουτ και η νίκη είναι μονόδρομος. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να φτιάξουμε μια ομάδα που να έχει μέταλλο νικητή. Από εκεί και μετά το οποιοδήποτε παιχνίδι έρχεται είναι δίχως αύριο για εμάς”.


Από τη μεριά του ο προπονητής του Τέλλου Αγρα Δημήτρης Λίτσας μιλώντας χθες στην “Ελευθερία”, δήλωσε: “Στην ουσία είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς φέτος. Το λέω αυτό γιατί στο παιχνίδι με τον Κυπάρισσο η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και σε τέτοια ματς δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Η ομάδα δείχνει αστάθεια στην απόδοση της κάτι που είναι λογικό γιατί ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Το παιχνίδι με την Εράνη το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και επιθυμούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση”.

Σφυρίζει ο Νικολόπουλος

Τον αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 4.30 το απόγευμα στο γήπεδο Φιλιατρών ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Ηλίας Νικολόπουλος. Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Κώστας Αντωνόπουλος και Γιάννης Κότσης.