Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 18:37

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στις 12 το μεσημέρι η σέντρα με Χανιά

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στις 12 το μεσημέρι η σέντρα με Χανιά

Σε δύο τροποποιήσεις προχώρησε η Super League 2, λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλάζοντας ημέρα στην αναμέτρηση ΑΕΛ – Καβάλα για τον α’ όμιλο (Σάββατο 2,45 μ.μ.) και ώρα στο ματς των Χανίων με την Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, η σέντρα στα Περιβόλια, θα γίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι (για τηλεοπτικούς λόγους) και όχι στις 3 το μεσημέρι, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Η “αυλαία” για τον β’ όμιλο ανοίγει αύριο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με την αναμέτρηση
Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’, την Κυριακή θα διεξαχθούν τρεις αγώνες και η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στην Τρίπολη. Συνοπτικά το πρόγραμμα στον όμιλο της Καλαμάτας έχει ως εξής:

Παρασκευή
Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β (5 μ.μ.)

Κυριακή
Χανιά – Καλαμάτα (12 μ.)
Ηλιούπολη – Αιγάλεω (5 μ.μ.)
Παναργειακός – Κηφισιά (5 μ.μ.)

Δευτέρα
Aστέρας Τρίπολης Β’– Πανιώνιος (5.30 μ.μ.)


Αγιασμός ενόψει πρωταθλήματος

Τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος έκανε χθες το πρωί η Καλαμάτα στα Παλιάμπελα.. Η “Μαύρη Θύελλα” προετοιμάζεται δίχως προβλήματα για το ματς στα Χανιά με εξαίρεση τον εδώ και καιρό τραυματία Τζανακάκη, ενώ ο Τζόναθαν Μόρσεϊ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, πέρασε χθες εργομετρικά. Το ζητούμενο για την Καλαμάτα είναι να ξεκινήσει νικηφόρα στη Super League 2 και να δείξει ότι η ήττα – αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Παναχαϊκή ήταν παρένθεση.