Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 18:55

Μόνο πιστοποιημένοι προπονητές στα γήπεδα της Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Μόνο πιστοποιημένοι προπονητές στα γήπεδα της Μεσσηνίας

Το έγγραφο πιστοποίησης τους για να βρίσκονται στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων θα πρέπει να προμηθευτούν οι προπονητές μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.


Χωρίς αυτό το έγγραφο δεν θα μπορούν να δίνουν οδηγίες στους ποδοσφαιριστές στη διάρκεια των αγώνων, ενώ θα υπάρχουν κυρώσεις για τα σωματεία της Α’ και Β’ τοπικής.
Η διοίκηση του Σ.Π.Π.Μ., απέστειλε προχθές Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, έγγραφο προς τα μέλη του, μέσα από το οποίο τους ενημέρωνε πως θα πρέπει όλοι να αποκτήσουν την πιστοποίηση πάγκου.
Η χθεσινή απόφαση της ΕΠΣΜ, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει κανένας προπονητή το συγκεκριμένο έγγραφο και προκειμένου να δημιουργηθούν προβλήματα στην πρεμιέρα των δύο πρωταθλημάτων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, αποφάσισε την αναβολή τους και τη διεξαγωγή τους μία εβδομάδα αργότερα.
Σχετικά με την κάρτα πιστοποίησης πάγκου, η διοίκηση του Σ.Π.Π.Μ., στο έγγραφο που έστειλε στα μέλη της επισημαίνει τα ακόλουθα: “Ο Σ.Π.Π. Μεσσηνίας καλεί όσα από τα μέλη του δεν έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Σύνδεσμο ώστε να παραλάβουν την Βεβαίωση συνδέσμου (απαρατήρητο έγγραφο για την έκδοση πιστοποίησης πάγκου) όπως το κάνουν άμεσα.
Δικαιολογητικά:
Θεωρημένο το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχουν συνάψει με το σωματείο τους
Αντίγραφο Taxis Net
Να είναι ταμειακώς ενήμεροι
Υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής ότι θα παρευρίσκονται με φυσική παρουσία στο στην τεχνική περιοχή του σωματείου με το οποίο έχουν υπογράψει σύμβαση .
Πληροφορίες: email: sppmessinias@gmail.com Τηλεφωνικά: 6947073323 (Μανιατέας Νίκος)”.