Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 20:40

ΕΡΑΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-0: Με νέα τεσσάρα στα προημιτελικά

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-0: Με νέα τεσσάρα στα προημιτελικά

Με σκόρερ τους Σπυρόπουλο, Κόλλια και Μαρτίνι (2) η Εράνη νίκησε νωρίτερα σήμερα με 4-0 τον Τέλλο Αγρα στο γήπεδο των Φιλιατρών και έκλεισε θέση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι κυπελλούχοι είχαν κερδίσει πριν τρεις μέρες με το ίδιο σκορ και την Κυπαρισσία, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, όπως και χθες. Η διαφορά είναι ότι κόντρα στον Αγρα δεν είχαν τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, αφού ο Μαρτίνι που ήρθε από τον πάγκο, σκόραρε εις διπλούν.
Η Εράνη περιμένει πλέον την κλήρωση του Οκτωβρίου για να μάθει τον αντίπαλό της στους “8”, όπως και οι: Πανθουριακός, Ομόνοια, Στενωσιά, Μιλτιάδης, Αστέρας Βαλύρας, Α.Ε. Μάνης και Ακρίτας Κορώνης.
Το 1-0 έγινε στο 20’ από τον Σπυρόπουλο (που είχε και δοκάρι) και στο 53’ ο Κόλλιας διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, που έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο, με τον Μαρτίνι στο 77’ και στο 81.
ΕΡΑΝΗ: Αντωνόπουλος, Καπλάνης, Μπινιώρης, Καρακατσάνης (65’ Τσακωνάκος), Μπουρδέκας, Μιχόπουλος (65’ Χάρμπας), Σπυρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σαραντόπουλος (75’ Σταθόπουλος), Φλαριώτης (46’ Ράτο), Κόλλιας (65’ Μαρτίνι).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Δασκαλάκης, Σεφεράσι, Ανδρώνης, Μαλισόβας, Γεωργιόπουλος, Μπάρκας, Χρονόπουλος (70’ Βελλησάρης), Γαλανόπουλος (70’ Διονυσόπουλος), Τσελάι (46’ Νικολόπουλος).

Ανακοίνωσε Παναγόπουλο

Παίκτης της Εράνης και με τη βούλα είναι ο Κώστας Παναγόπουλος. Η φιλιατρινή ομάδα ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του 31χρονου μέσου, ο οποίος όμως είχαμε γράψει είχε συμφωνήσει προφορικά με τους Κυπελλούχους Μεσσηνίας και έρχεται για να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή, έχοντας παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ πέρυσι πανηγύρισε το νταμπλ με τον Παναρκαδικό. H ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: “Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης τον έμπειρο μέσο Κωσταντίνο Παναγόπουλο!
Ιδιαίτερες συστάσεις δεν κρίνονται απαραίτητες για τον 31χρονο άσσο που συνέδεσε πέρσι το όνομα του με το αήττητο και ιστορικό νταμπλ του Παναρκαδικού, έχοντας θητεύσει επί σειρά ετών σε πολλές ομάδες της Γ’ Εθνικής.
Διαθέτει σπουδαίες παραστάσεις στο ενεργητικό του έχοντας αγωνιστεί σε συλλόγους της πρωτεύουσας: ΑΟ Περιστερίου, Κεραυνό Γλυφάδας, ΑΟ Λουτραίου, Ασπρόπυργος και Αήττητος Σπάτων, καθώς επίσης και της Λακωνίας με τον Αστέρα Βλαχιώτη και τον Πανγυθεατικό”.