Τετάρτη, 03 Δεκέμβριος 2014 18:28

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νίκησαν οι νέοι, έχασαν οι παίδες σήμερα στην Αργολίδα

Γράφτηκε από τον

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των μικτών ομάδων παίδων και νέων στα σημερινά ματς με τις αντίστοιχες ομάδες της Αργολίδας που έγιναν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Ενωσιακού Πρωταθλήματος. Οι παίδες έκαναν κακή εμφάνιση και γνώρισαν βαριά ήττα με 4-0 ενώ οι νέοι (φωτό) ήταν εξαιρετικοί και επικράτησαν με 2-0.


Η ομάδα των παίδων στάθηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όταν και βρέθηκε να χάνει με 1-0. Στην επανάληψη όμως κατέρρευσε και τελικά έχασε με 4-0 (15', 55', 65' 78 τα γκολ των γηπεδούχων). Στο 75' αποβλήθηκε ο Μπούνας με απευθείας κόκκινη γιατί γράβηξε από την φανέλα αντίπαλο που ήταν έτοιμος να σκοράρει.
Για την Μεσσηνιακή ομάδα έπαιξαν οι Καλογερόπουλος, Μουστακέας (λ.τ. 25' Φωτεινάκης, Κουτσουρόπουλος, Μπούνας, Κουλουμπός, Ζαφείρης, Κανιώρος, Βαρθαλίτης, Κλάδης (40' λ.τ. Μιχαλέας), Μπάκας, Μπίτσικας (60' Καραχάλιος).
Οι παίδες της Μεσσηνίας έχουν πλέον μια νίκη και δύο ήττες στα τρία ματς που έχουν δώσει.

Στην κορυφή οι νέοι

Οι νέοι της Μεσσηνίας πραγματοποίησαν μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχαν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, είναι στην κορυφή του ομίλου, ενώ δεν έχουν δεχθεί ακόμη κανένα γκολ.
Στο 60' ο Καραγιάννης είχε δοκάρι όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Γιαννής με σουτ πέτυχε το 0-1. Στο 85' ο Δρογγίτης διαμόρφωσε το 0-2 για την Μεσσηνιακή ομάδα που ήταν ανώτερη και είχε ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ.
Για την ονάδα νέων της Μεσσηνίας έπαιξαν οι Ξαρχάκος, Γιαννής, Χαραλαμπόπουλος, Καλύβας, Καραγιάννης, Βέλμαχος, Παπαθεοδώρου (55' Θεοδωρόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Μπάρκας, Σαρδέλης (75' Μαργαρίτης), Αντεμάι (65' Δρογγίτης).