Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 10:47

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στην Καλαμάτα η ιστορική πρεμιέρα με Κόρινθο!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στην Καλαμάτα η ιστορική πρεμιέρα με Κόρινθο!

Δύο και... σήμερα έμειναν για να δώσει ο Μιλτιάδης το πρώτο ματς της ιστορίας του στη Γ’ εθνική.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 4 μ.μ. την Κόρινθο στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί 57 χιλιόμετρα μακριά από τον Πύργο Τριφυλιας!
Το γήπεδο του Μιλτιάδη ως γνωστόν, είναι ακατάλληλο τα τελευταία χρόνια για αγώνες, αλλά και για προπονήσεις και έτσι ο φιλόδοξος σύλλογος χρησιμοποιεί ως έδρα αυτό των Γαργαλιάνων, ενώ φέτος δήλωσε ως δεύτερη έδρα το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Εκεί όπου θα διεξαχθεί τελικά το κυριακάτικο ματς με την Κόρινθο και αυτό γιατί στους Γαργαλιάνους, θα πρέπει να τοποθετηθεί δεύτερη κερκίδα χωρητικότητας 200 ατόμων για τους φιλοξενούμενους, προκειμένου να πάρει άδεια χρήσης για τα παιχνίδια της Γ’ εθνικής. Στον Μιλτιάδη ευελπιστούν ότι αυτό θα συμβεί σύντομα και δεν θα χρειαστεί να δώσει η ομάδα πολλά παιχνίδια στην Καλαμάτα.
Η μεσσηνιακή ομάδα θα προπονηθεί στον Κορδία, ώστε να προσαρμοστεί στις συνθήκες που θα συναντήσει την Κυριακή. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και άπαντες ανυπομονούν για την ιστορική πρεμιέρα, κόντρα σε μια ομάδα που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Η Κόρινθος θα έχει μάλιστα και τον κόσμο της στο πλευρό της, ενώ και στον Μιλτιάδη περιμένουν στήριξη από τους Μεσσήνιους φιλάθλους, με δεδομένο ότι δεν θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο αγώνες για τα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ η Καλαμάτα αγωνίζεται νωρίτερα εκτός έδρας με τα Χανιά.
Στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής μετέχουν 16 συνολικά ομάδες, αφού Αιολικός και Παναρκαδικός απέσυραν τη συμμέτοχή τους.
Η πρώτη σέντρα θα γίνει την Κυριακή στο Αίγιο με το ματς ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την Α.Ε. Μυκόνου, που ορίστηκε για τις 11 το πρωί για συγκοινωνιακούς λόγους.
Νωρίτερα θα ξεκινήσουν δύο ακόμα παιχνίδια, ενώ το τελευταίο χρονικά ματς θα διεξαχθεί στη Ρόδο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο έχει ως εξής:

Κυριακή

Παναιγιάλειος – Α.Ε. Μυκόνου, 11 π.μ.
Νέα Αρτάκη – Ελλάς Σύρου, 12.30 μ.μ.
Απόλλων Ευπαλίου – Ρόδος, 1 μ.μ.
Α.Ο. Λουτρακίου – Α.Ε. Μαλεσίνας, 4 μ.μ.
Αστέρας Σταυρού – Αιγέας Πλωμαρίου, 4 μ.μ.
Μιλτιάδης – Κόρινθος, 4 μ.μ.
Παναυπλιακός – Πανγυθεατικός, 4 μ.μ.
ΑΕΡ Αφάντου – Αμαρυνθιακός, 4.45 μ.μ.