Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 22:08

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει Κορίνθου (22/9, 4 μ.μ.)

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει Κορίνθου (22/9, 4 μ.μ.)

Με προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία ολοκλήρωσε ο Μιλτιάδης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Κόρινθο, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η τελευταία προπόνηση για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας 2023/24 περιελάμβανε πολλή τακτική και δουλειά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Οι Μιχάλης Φασουλής και Αλέκος Τσατάς ανέλυσαν στους παίκτες τους τα τελευταία πλάνα πριν το ματς απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο στον 3ο Όμιλο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής της μπάλας “5-2”.

Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν πολύ με την μπάλα στα πόδια, κάνοντας ασκήσεις τακτικής και γρήγορης εναλλαγής του παιχνιδιού.

Έκαναν παράλληλα τελειώματα φάσεων μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ στις σωστές αντιδράσεις.

Οι δύο τερματοφύλακες, Κώστας Χάμος και Τάσος Κωνσταντακόπουλος, γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Τζανέτου Κατσαρέα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στο οποίο ο κ. Φασουλής καθοδηγούσε τους παίκτες στην ανάπτυξη, στην επιθετική λειτουργία, αλλά και στην άμυνα.

Παρενέβαινε μόνο όταν χρειαζόταν, αλλά άφηνε τους “ασπρόμαυρους” να ξεδιπλώσουν στο... χορτάρι όσα δουλεύουν όλη την εβδομάδα.

Στις τάξεις της ομάδας του Πύργου Τριφυλίας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα, με τους πρωταθλητές Μεσσηνίας να περιμένουν την θερμή στήριξη του φίλαθλου κοινού.

Το τεχνικό τιμ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάρη Τσιγαρίδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο Ντίνος Γαλάνης αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και έχει επίσης τεθεί νοκ-άουτ.

Οι παίκτες που θα έχουν στην διάθεσή τους οι Μιχάλης Φασουλής και Αλέκος Τσατάς είναι οι:

Χάμος, Κωνσταντακόπουλος, Παΐτέρης, Καπετανάκης, Καντούτσης, Θώδης, Οπόκου, Γκεβόρι, Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Ηλιόπουλος, Αθανασόπουλος, Γεωργιόπουλος, Σταθόπουλος, Μπολούν, Τζιόλας, Μπούρδος, Καψάλης, Καραμπότσος.