Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 22:29

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ενίσχυση με... άρωμα Λακωνίας – Φιλική νίκη επί της Ομόνοιας (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ενίσχυση με... άρωμα Λακωνίας – Φιλική νίκη επί της Ομόνοιας (φώτο)

Μεταγραφών συνέχεια για τον Πάμισο, με τους “Νησιώτες” να αποκτούν τους Κωνσταντίνο Καλαμπόκη και Δημήτρη Κακούρο και να φτάνουν συνολικά τις 16 προσθήκες στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Λακωνία και συγκεκριμένα από τον πρωταθλητή Λακωνίας 2023/24 Πανγυθεατικό και έρχονται ως φοιτητές στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ο Καλαμπόκης είναι 22 ετών (2022) αγωνίζεται στα χαφ και έχει αγωνιστεί επίσης στην Κ19 του Αστέρα Βλαχιώτη την περίοδο όπου η λακωνική ομάδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και στον Ολυμπιακό Γυθείου.

Ο Κακούρος είναι 20 ετών (2024), παίζει στο κέντρο της άμυνας και έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες του Αστέρα Βλαχιώτη και του ΠΑΟ Σμύνους, ενώ με τον Πανγυθεατικό πριν δύο σεζόν κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές στη Γ' Εθνική.

Αμφότεροι αγωνίστηκαν στην σαββατιάτικη φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια που βρήκε νικητή τον Πάμισο με 6-0, με τον Κακούρο μάλιστα να χρίζεται σκόρερ στο 78ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με το “τριφύλλι”.

Τα υπόλοιπα τέρματα για την ομάδα του Ηλία Μουρούσια και της συνεργάτιδας του, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, πέτυχαν οι Μπάμπα στο 12', Αθανασόπουλος στο 18', Πετρουλάκης στο 50' και στο 58' και Αναστασίου στο 82'.