Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 16:11

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Πήρε βαθμό και ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Πήρε βαθμό και ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια

Το πρώτο ματς της ιστορίας του στη Γ’ εθνική έδωσε την Κυριακή ο Μιλτιάδης, με αντίπαλο την Κόρινθο.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας κοίταξαν στα μάτια την ομάδα του Αλέξη Κούγια, που είναι από τα φαβορί για τον τίτλο στον 3ο όμιλο και ξεκίνησαν από την πρώτη αγωνιστική τη βαθμολογική συγκομιδή, καθώς ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα.

Το 0-0 κρίνεται θετικό αποτέλεσμα για τους νεοφώτιστους, με δεδομένο ότι έπαιξαν μακριά από τη φυσική τους έδρα και κόντρα σε μια ομάδα με υψηλότερους στόχους και μπάτζετ. Ο Μιλτιάδης έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο και πήρε θετικό βαθμό στο ανασταλτικό κομμάτι. Φανέρωσε όμως και αδυναμίες στο δημιουργικό σκέλος και υπάρχουν σκέψεις για ακόμα μια προσθήκη μεσοεπιθετικού, με εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Όπως και να ‘χει, χρειάζεται δουλειά για να καταφέρει την παραμονή. Ο βαθμός με την Κόρινθο βοηθά και στην ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, που περιλαμβάνει το πρώτο ταξίδι στη σεζόν, την Κυριακή στη Μυτιλήνη.

Ο Μιλτιάδης θα αντιμετωπίσει τον Αιγέα Πλωμαρίου, που γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα με 2-0 από τον Αστέρα Σταυρού, ενώ την 3η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει μία ακόμα νησιώτικη ομάδα, τη Ρόδο, αλλά εντός έδρας.

Οι άνθρωποι του Μιλτιάδη ευελπιστούν ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την τοποθέτηση δεύτερης κερκίδας στους Γαργαλιάνων και δεν θα χρειαστεί να παίξουν ξανά στην Καλαμάτα.

Η Ρόδος νίκησε εκτός με 1-0 τον Απόλλωνα Ευπαλίου, που θα είναι ο τέταρτος κατά σειρά αντίπαλος του Μιλτιάδη (εκτός έδρας).