Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 18:08

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ο Πρασσάς στο ματς της Δευτέρας με Παναργειακό

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ο Πρασσάς στο ματς της Δευτέρας με Παναργειακό

Με τους τρεις βαθμούς επέστρεψε από την Κρήτη η Καλαμάτα, κερδίζοντας με ανατροπή (2-1) τα Χανιά στην πρεμιέρα του β’ ομίλου της Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” παρουσίασε την Κυριακή το μεσημέρι στα Περιβόλια, δύο πρόσωπα: Κακό στο πρώτο 45λεπτο όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ και καλό στο δεύτερο, στο οποίο είχε δύο γκολ και άλλες ευκαιρίες. Η νίκη ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Ντιγκινί και η μεσσηνιακή ομάδα έκανε το “δύο στα δύο” στην Κρήτη.
Διότι στις 8 Σεπτεμβρίου είχε κερδίσει και την Επισκοπή, που μετέχει στην Α’ Ρεθύμνου με 1-0 σε νοκ – άουτ ματς για το Κύπελλο Ελλάδας.
Η συνέχεια για την Καλαμάτα περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με τον Παναργειακό, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα monobala.gr.
Στο Δημοτικό Στάδιο θα βρεθεί μάλιστα και ο Γιώργος Πρασσάς, που αναμένεται αυτές τις μέρες στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της “Μαύρης Θύελλας” θα δει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και ευελπιστεί ότι θα πανηγυρίσει από κοντά τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Ο κ. Πρασσάς είδε από την τηλεόραση (ΣΚΑΪ) το διπλό στα Χανιά, που τον άφησε ικανοποιημένο, αλλά σίγουρα υπάρχει προβληματισμός για την εμφάνιση του α’ μέρους. Το ίδιο ισχύει για άπαντες στην ομάδα και φυσικά τους φιλάθλους που ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό “παρών”, παρότι η μέρα δεν… βολεύει.
Η Καλαμάτα οφείλει να δείξει την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και να πάρει τη νίκη, ώστε να έχει αντίκρισμα το αποτέλεσμα στην Κρήτη.
H “αυλαία” για την 2η αγωνιστική στον β’ όμιλο θα ανοίξει την Παρασκευή με την αναμέτρηση ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη, την Κυριακή θα έχουμε δράση σε τρία γήπεδα σε Νέα Σμύρνη, Παμπελοποννησιακό Στάδιο και “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” και η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στην Καλαμάτα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή
ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη (16:30 / monobala.gr)

Κυριακή
Πανιώνιος – Χανιά (12:00 / ΣΚΑΪ)
Παναχαϊκή – Aστέρας Τρίπολης Β’ (15:00)
Αιγάλεω – Κηφισιά (17:00 / Hybrid SKAI)

Δευτέρα
Καλαμάτα – Παναργειακός (16:30 / monobala.gr)