Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 17:00

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πέρασαν τα τεστ Σκόρδος και Τράντας

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πέρασαν τα τεστ Σκόρδος και Τράντας

Μόνο οι δύο από τους 4 διαιτητές μέλη της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις αγωνιστικές δοκιμασίες, το απόγευμα της Δευτέρας στο Αργος.

Ο Νίος Σκόρδος και ο Γιάννης Τράντας πέρασαν με επιτυχία τα τεστ και αναμένουν πλέον τις κρίσεις της Κ.Ε.Δ. της ΕΠΟ για το συμπλήρωμα των πινάκων. Σε αυτή την περίπτωση τοποθετηθούν στους πίνακες προχωρημένου σταδίου Κ4 και θα αποκτήσουν δικαίωμα να διευθύνουν αγώνες Κ19 και Κ17, Κ15 της Σούπερ Λιγκ, αλλά και Κ19, Κ17 της Σούπερ Λιγκ 2.
Από εκεί και πέρα δεν κατάφεραν να περάσουν τις αγωνιστικές δοκιμασίες οι Παναγιώτης Κομπιλίρης και Νίκος Ηλιόπουλος, που θα τους δοθεί άλλη ευκαιρία να τρέξουν σε μεταγενέστερο χρόνο.
Επίσης δεν έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Αργους για να συμμετάσχουν στις αγωνιστικές δοκιμασίες οι Ευγενία Τσαούση, Ευγενία Καραγιάννη και Μαρία Κατσιγιάννη. Επίσης και στις τρεις θα δοθεί άλλη ευκαιρία να τρέξουν σε μεταγενέστερο χρόνο.
Οσν αφορά τον Αποστολή Καυκά, θα λάβει μέρος στις αγωνιστικές δοκιμασίες που θα γίνουν στη Νέα Αρτάκη της Εύβοιας στα μέσα Οκτωβρίου (πιθανόν στις 13 του μήνα).

Το Νοέμβριο η πρώτη σχολή

Το Νοέμβριο αναμένεται να ξεκινήσουν τα μαθήματα της νέας σχολής διαιτησίας ποδοσφαίρου, που θα λειτουργήσει όπως κάθε χρόνο από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας.
Εδώ και λίγες ημέρες η Ε.Δ., απευθύνει πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τη διαιτησία να υποβάλλει αίτημα από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου, είτε στο email: epsmesref1929@gmail.com, είτε να επικοινωνήσει με τους Νίκο Χρονόπουλο (6907649838) Γιώργο Γεωργιόπουλο (6937421645).
Για να συμμετάσχει κάποιος στην σχολή και να γίνει διαιτητής θα πρέπει να είναι από 16 έως 35 ετών και να αγαπάει το ποδόσφαιρο.
Υπεύθυνος της σχολής είναι ο Νίκος Χρονόπουλος, αντιπρόεδρος της Ε.Δ., παρατηρητής διαιτησίας και εθνικός εκπαιδευτής διαιτησίας.
Μετά τις 30 Οκτωβρίου καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων θα ανακοινώσει η Επιτροπή Διαιτησίας την ημερομηνία έναρξης της σχολής, καθώς επίσης τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.