Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 16:02

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σε ρυθμούς Παναργειακού

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σε ρυθμούς Παναργειακού

Από την Τρίτη ξεκίνησε την προετοιμασία της η Καλαμάταςγια το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2 με τον Παναργειακό.

Το παραπάνω παιχνίδι είναι το πρώτο επίσημο που θα δώσει εντός έδρας η Καλαμάτα, μιας και στην πρεμιέρα του φετινού μαραθωνίου αγωνίστηκε στα Χανιά. Ακόμη θα είναι το πρώτο παιχνίδι που δίνει μπροστά στο κοινό της η “Μαύρη Θύελλα”, αφού όλα τα φιλικά, αλλά και τα δύο επίσημα που έπαιξε για το κύπελλο Ελλάδας με την Επισκοπή και την Παναχαϊκή ήταν εκτός έδρας.
Η προετοιμασία γίνεται μέσα σε καλό κλίμα, ιδιαίτερα μετά την εκτός έδρας νίκη στα Χανιά που ανέβασε σημαντικά την ψυχολογία όλων στην ομάδα. Από εκεί και πέρα η προετοιμασία κυλάει ομαλά χωρίς προβλήματα και με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
Το μυαλό όλων έχει στραφεί στο παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναργειακό, όπου στόχος είναι η νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι και θα δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Κανονικά ο Πίρινεν

Στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά ο Γιούχα Πίρινεν μετά και τη θετική εξέλιξη στο θέμα με τη μεταγραφή του και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή Νίκου Αναστόπουλου, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας. Ο 32χρονος στόπερ είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα και δεν αποκλείεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Παρουσία του Πρασσά

Το προσεχές Σαββατοκύριακο αναμένεται να βρίσκεται στην Καλαμάτα, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Πρασσάς.
Εχει περάσει ένας χρόνος από την προηγούμενη φορά που ήταν στην Καλαμάτα. Ηταν τον περασμένο Οκτώβριο, όπου παρακολούθησε τον αγώνα κυπέλλου με την Καλλιθέα, αλλά και το πρώτο ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό που είχε γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μετά από έναν χρόνο σχεδόν, ο πρόεδρος της Καλαμάτας θα βρεθεί ξανά κοντά στην ομάδα, όπου αναμένεται να παρακολουθήσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Καλαμάτας για τη φετινή σεζόν, με αντίπαλο τον Παναργειακό.

“Η νίκη στα Χανιά μας έδωσε ψυχολογία”

Ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας Κώστας Κότσαρης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της ΕΡΑ Σπορ “Τελευταία Σελίδα”, τη Δευτέρα το βράδυ και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαλισιόβα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το παιχνίδι με τα Χανιά. Ανάμεσα σε άλλα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η νίκη όπως ήρθε μας έδωσε ψυχολογία ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αγωνιστήκαμε με μια καλή ομάδα μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Παναργειακό. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να αγκαλιάσει τη προσπάθεια που κάνουμε. Θέλουμε να πετύχει η ομάδα το στόχο της ανόδου, για τον οποίο αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει”.