Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 14:39

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Με αγιασμό σήμερα αρχίζει και επίσημα τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Με αγιασμό σήμερα αρχίζει και επίσημα τη νέα χρονιά

Με τον καθιερωμένο αγιασμό αρχίζει σήμερα και επίσημα η αγωνιστική περίοδος για τον Ατρόμητο Πλατύ.


Η διοίκηση έχει προγραμματίσει πριν από τη σημερινή προπόνηση να γίνει ο αγιασμός, στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Πλατύ, ώστε η χρονιά να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της πρεμιέρας τους πρωταθλήματος της Β’ τοπικής που είναι εντός έδρας με τη Θύελλα Μερόπης.
Μετά την προπόνηση η διοίκηση θα παραθέσει γεύμα στο Μάντζειο Δημοτικό Κτήριο στο Πλατύ, στον προπονητή Παντελή Τσιγαρίδης και στους ποδοσφαιριστές με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και να φανεί το οικογενειακό κλίμα, μέσα από οποίο λειτουργεί η ομάδα.

Μια μεταγραφή και μία επιστροφή

Σε ακόμη δύο κινήσεις ενίσχυσης έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση του Ατρόμητου.


Η πρώτη αφορά την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού Κώστα Νούσια (φωτο), ο οποίος έπαιζε στην Ελευθερούπολη Καβάλας και παράλληλα με τις σπουδές τους θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ατρόμητο.
Η δεύτερη αφορά την επιστροφή στην ενεργό δράση του έμπειρου αμυντικού Γρηγόρη Τσιλίκου, ο οποίος έρχεται να βοηθήσει την ομάδα του χωριού να υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα και ο Παντελής Τσιγαρίδης θα τους έχει στη διάθεση του για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Αντίθετα δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Γιάννης Πανταζής (από το φιλικό με την Αναγέννηση Παραλίας). Ο Πανταζής από την άλλη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις.