Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 09:30

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Ξανά ματς στο Στάδιο την Δευτέρα μετά από 4,5 μήνες

Γράφτηκε από τον
«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Ξανά ματς στο Στάδιο την Δευτέρα μετά από 4,5 μήνες

ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ.

Το πρώτο παιχνίδι ενώπιον του κοινού της θα δώσει αυτή τη Δευτέρα στις 4.30 μ.μ. η Καλαμάτα, με αντίπαλο τον Παναργειακό.

Το Δημοτικό Στάδιο ανοίγει για πρώτη φορά φέτος τις πύλες του, καθώς η «Μαύρη Θύελλα» αγωνίστηκε σε όλα τα φιλικά του καλοκαιριού εκτός έδρας, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας αντιμετώπισε την Επισκοπή στην Κρήτη και την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Στην πρεμιέρα δε της Super League 2, η μεσσηνιακή ομάδα έπαιξε επίσης εκτός έδρας με τα Χανιά και έτσι χρειάζεται να φτάσουμε στην τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου για να παίξει στην έδρα της.

Ένα ματς στο οποίο θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του νέου τάπητα, που μπήκε στο Στάδιο, καθώς η διοίκηση προχώρησε στην αντικατάσταση του παλιού, ώστε να μην παρουσιαστούν πάλι προβλήματα των περασμένων χρόνων.

Τελευταία φορά που η Καλαμάτα αγωνίστηκε στο Στάδιο ήταν πριν 4,5 μήνες, όταν αντιμετώπισε τον Ιωνικό για τα πλέι οφ της 2. Ένα παιχνίδι που διεξήχθη μεταξύ συγγενών και φίλων, λόγω τιμωρίας της έδρας της Καλαμάτας.

Ακόμα πάντως και να μην υπήρχε αυτή η συνθήκη, δεν θα άλλαζε κάτι. Αφενός γιατί ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και αφετέρου γιατί η Καλαμάτα έκανε απογοητευτική πορεία στους έξτρα αγώνες με 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Το ματς με τον Ιωνικό, που φέτος δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, έγινε την Τετάρτη 15 Μαΐου και ολοκληρώθηκε ισόπαλο δίχως τέρματα, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ούτε μία καθαρή ευκαιρία

Αυτό που αξίζει, ωστόσο, να σημειώσουμε, είναι το πόσο άλλαξε η Καλαμάτα από εκείνο το παιχνίδι σε σχέση με σήμερα. Διότι από τους έντεκα που ξεκίνησαν, οι έξι δεν φορούν πλέον τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας».

Ο λόγος για τον γκολκίπερ Κόβαλ, τους αμυντικούς Καρασαλίδη, Κωστούλα, τους μεσοεπιθετικούς Λόπεζ, Ακόστα και τον φορ Πασά. Ακόμα έχουν αποχωρήσει και οι τρεις από τους πέντε, που έπαιξαν ως αλλαγή, ο αμυντικός Μόζερ, ο μέσος Κάνιας και ο επιθετικός Μουζάκης.

Σε εκείνο το ματς, στην 11άδα είχαν βρεθεί οι Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης,, Κατάλντι και Ματέους Άλβες, αλλά μόνο οι Βαλεριάνος και Στρούγγης αναμένεται να είναι την Δευτέρα στο βασικό σχήμα.

Ως αλλαγή είχαν αγωνιστεί ακόμα οι Γρίβας και Κωνσταντινόπουλος, που παρέμειναν στο ρόστερ.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο της Super League 2:

Παρασκευή

ΑΕΚ Β' – Ηλιούπολη 2-2

Κυριακή

Πανιώνιος – Χανιά (12:00 ΣΚΑΪ)

Παναχαϊκή – Aστέρας Τρίπολης Β' (15:00)

Αιγάλεω – Κηφισιά (17:00 Hybrid ΣΚΑΪ)

Δευτέρα

Καλαμάτα – Παναργειακός (16:30 monobala.gr)