Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 11:31

"MAΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Νίκη με Παναργειακό για να ανέβει στην κορυφή

Γράφτηκε από τον
"MAΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Νίκη με Παναργειακό για να ανέβει στην κορυφή

 

Τον νεοφώτιστο στη Super League 2 Παναργειακό, θα υποδεχτεί σήμερα στις 4.30 μ.μ. η Καλαμάτα (ζωντανά από το monobala.gr), στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική στον β’ όμιλο της Super League 2.


Η «Μαύρη Θύελλα» μετά το διπλό στα Χανιά, θέλει να πανηγυρίσει και ενώπιον του κοινού της, ώστε να φιγουράρει μόνη στην κορυφή, καθώς καμία ομάδα δεν έκανε το «2 στα 2».
Στο σημερινό ματς θα εγκαινιαστεί και ο νέος τάπητας που μπήκε το καλοκαίρι, προκειμένου να μην παρουσιαστούν προβλήματα προηγούμενων ετών. Το Δημοτικό Στάδιο ανοίγει    ξανά τις πύλες του μετά από 4,5 μήνες, καθώς το τελευταίο ματς που διεξήχθη εκεί ήταν το Μάιο με τον Ιωνικό για τα πλέι οφ.
Το καλοκαίρι όλα τα φιλικά έγιναν εκτός έδρας, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας η Καλαμάτα αγωνίστηκε επίσης μακριά από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Οι Μεσσήνιοι φίλαθλοι θα έχουν λοιπόν σήμερα την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά τη νέα «Μαύρη Θύελλα» που χτίζεται από τις 22 Ιουλίου. Το ίδιο και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Γιώργος Πρασσάς, που αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στα επίσημα του Σταδίου.
Ο ισχυρός άνδρας της Καλαμάτας ξόδεψε αρκετά χρήματα, ώστε η Καλαμάτα να πετύχει επιτέλους το στόχο της ανόδου.
Στο σημερινό ματς η Καλαμάτα είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς υπερέχει σε εμπειρία και ποιότητα. Ο Παναργειακός ξεκίνησε με ήττα στο Αργος με 0-2 από την Κηφισιά, ενώ ηττήθηκε και μεσοβδόμαδα με 2-0 εκτός έδρας από τη Ζάκυνθο και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας. Πέρα από την κόπωση λόγω του αγώνα που είχε την Πέμπτη, έχει και άσχημη ψυχολογία.
Η «Μαύρη Θύελλα» νίκησε με ανατροπή στις καθυστερήσεις τα Χανιά και οφείλει να κάνει το καθήκον της το απόγευμα.
Η αποστολή

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, με υο Νίκο Αναστόπουλο να ανακοινώνει την αποστολή, που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:
Κότσαρης, Μέντες, Ουές, Στίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Βαλεριάνος, Πίρινεν, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Μουστακόπουλος, Ριένστρα, Ξενιτίδης, Αναστασόπουλος, Φρίνμποργκ, Μορέιρα, Γρίβας, Παμλίδης, Ντιγκινί, Μόρσεϊ, Αλγκαρανάζ και Μπαράλες.