Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 12:27

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-2: Ιδανική πρεμιέρα για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-2: Ιδανική πρεμιέρα για τους φιλοξενούμενους

Ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα έκανε ο φιλόδοξος Πανθουριακός που κέρδισε στην Κυπαρισσία την τοπική ομάδα με 2-0.


Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρηση και κατάφεραν με δύο τέρματα που σημείωσαν στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
Η Κυπαρισσία είχε δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες και προσπάθησε μέσα από αξιοπρεπή εμφάνιση να διεκδικήσει το καλύτερο, όμως δεν τα κατάφερε. Είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο με τον Ηρακλή Καραχάλιο που έφτασε στην περιοχή και επιχείρησε να σκοράρει, όμως την πρώτη απέκρουσε ο Κυριακόπουλος και τη δεύτερη η μπάλα βρήκε σε σώματα.
Ο Πανθουριακός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 49’ όταν ο Φράγκος έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Αγγελής με σουτ πέτυχε το 0-1. Στο 60’ ο Ζαχαρόπουλος μετά από σύγχυση στην περιοχή έγινε αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό σουτ σημείωσε το τελικό 0-2.
Η ομάδα της Θουρίας είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, μία ήταν στο 75’ όταν ο Αβντίου με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ άλλες έχασαν οι Αγγελής και Αριστομενόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Λεβεντάκης, Ντζουβάρας, Μπούνας, Ντιόπ, Μούσα, Σαούτης, Μιχαλόπουλος, Καραχάλιος, Πολυζωγόπουλος (55’ Δρούλιας), Καρίπης.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Αριστομενόπουλος, Γιαννακόπουλος, Σερπάνος (46’ Σταματέλος), Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Φράγκος (80’ Ευθ, Βλάχος), Δεμπεγιώτης (70’ Δημητρίου), Αγγελής (80’ Κουτσουρόπουλος), Ευστ. Βλάχος (63’ Αλεξανδρόποπυλος), Αβντίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η ταυτότητα της πρεμιέρας στην Α' τοπική