Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 15:19

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΣ ΡΑΧΗ 0-0: Τους έλειψε το γκολ

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΣ ΡΑΧΗ 0-0: Τους έλειψε το γκολ

Από ένα βαθμό πήραν στο «Π. Μπαχράμης» Παναθηναϊκός Καλαμάτας και ΠΑΣ Ράχη στην πρεμιέρα της Α' τοπικής, με το τελικό 0-0 να αποδίδει δικαιοσύνη.

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά και έδειχναν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο, σε αντίθεση με την ομάδα της Ράχης που τώρα αρχίζει να μοντάρεται. Ο Παλιάς, που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του ΠΑΣ με επιτυχία, ήταν ο παίκτης που απείλησε πρώτος για το «τριφύλλι», μην μπορώντας να νικήσει τον Μαυροειδέα σε τετ α τετ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Παντελόπουλος πλάσαρε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν ένα σουτ με τον Χελά που δεν βρήκε στόχο. Στο 36' ο Δημητρίου κινήθηκε από τα αριστερά, συνέκλινε προς το κέντρο και δοκίμασε το πόδι του, όμως ο Λέκκας έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο 44' και μετά από γρήγορη αντεπίθεση των τυπικά γηπεδούχων η μπάλα έφτασε στον Κώστα-Ξυλά, με τον μέσο του Παναθηναϊκού να πιάνει ένα δυνατό βολέ από μακρινή απόσταση και να αναγκάζει τον Μαυροειδέα σε εντυπωσιακή επέμβαση, παραχωρώντας κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ράχης είχε σαφώς βελτιωμένη εικόνα, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος ξανά. Στο 57' ο Ρουσέας σούταρε έξω από την περιοχή, ο Μαυροειδέας νόμιζε ότι έλεγχε την φάση, θεωρώντας ότι η μπάλα θα πήγαινε άουτ, αλλά για καλή του τύχη εκείνη κατέληξε στο αριστερό δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στο 62' από κόρνερ του Βράπι από τα δεξιά, ο Ζωγόπουλος πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Λέκκα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κάνιστρας επιχείρησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, με την μπάλα να μην του κάνει το... χατίρι, καθώς κατέληξε χιλιοστά άουτ από την αριστερή συμβολή των δοκών. Νέα επικίνδυνη επίσκεψη του ΠΑΣ στα καρέ του Παναθηναϊκού στο 69'. Ο Βράπι με ωραία ενέργεια ξέφυγε ανάμεσα από δύο αντιπάλους, πάτησε περιοχή από τα αριστερά, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό. Στο 90ο λεπτό ο Κώστας-Ξυλάς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Τσουκάρη, αφήνοντας το «τριφύλλι» με 10 παίκτες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ. (Βασίλης Παναγιωτόπουλος): Λέκκας, Ριπάι, Ιατρόπουλος, Ντέρτζια, Πετρόπουλος, Κώστας-Ξύλας, Κράκουλι (78' Ζόμπολας), Σταθόπουλος, Παντελόπουλος (66' Τσουλάκος), Ρουσέας (85' Σταματέλος), Παλιάς (78' λ. τρ. Μπάμπης).
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μαυροειδέας, Κιόρρι, Βράπι, Χελάς (85′ Μέξης), Κωστέας (85' λ. τρ. Αβράμης), Τσουλάκος, Σταματόπουλος, Μωράκης (74' Τσουκάρης), Κάνιστρας, Δημητρίου (59′ Παυλής), Ζωγόπουλος.