Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 14:02

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 3-1: Με πρωταγωνιστή τον Παπαθεοδώρου

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 3-1: Με πρωταγωνιστή τον Παπαθεοδώρου

Με εντός έδρας νίκη ξεκίνησε τα επίσημα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής η Θύελλα Χαρακοπιού που κέρδισε με 3-1 την Α.Ε. Μάνης.


Οι νικητές κατάφεραν να αξιοποιήσουν τρεις από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του αγώνα και φτάσουν στην επικράτηση. Θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και άλλα γκολ, αλλά οι Παπαθεοδώρου δύο φορές (από μία σε κάθε ημίχρονο) και ο Ρουμελιώτης δύο φορές στο α’ ημίχρονο δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε ισάριθμα τετ-α-τετ.
Από την άλλη η Α.Ε. Μάνης είχε τις φάσεις για να διεκδικήσει τη νίκη, αλλά σε αντίθεση με τους γηπεδούχους δεν μπόρεσε με εξαίρεση μία φορά, στο 66’ όταν και μείωσε – προσωρινά – σε 2-1, να αξιοποιήσει κάποια άλλη ευκαιρία. Από τις φάσεις που δημιούργησε 4 από αυτές είχαν κατάληξη στα δοκάρια. Στο 81’ έμεινε και με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γιαννή με 2η κίτρινη ριψοκίνδυνο παίξιμο (η 1η κίτρινη στο 63’ για τον ίδιο λόγο).
Στο 31’ ύστερα από συνδυασμό του Ρουμελιώτη με τον Παπαθεοδώρου, ο τελευταίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Εξαρχάκο και με σουτ άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης στο 64’ έγινε αποδέκτης της μπάλας από εκτέλεση πλαγίου γύρισε προς την εστία και με σουτ πέτυχε το 2-0. Δύο λεπτά μετά ο Κ. Πουλάκος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Αμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων καθώς στο επόμενο λεπτό (67’), ο Παπαθεοδώρου βγήκε μόνος απέναντι στον Εξαρχάκο, έκανε το πλασέ για να αποκρούσει αρχικά ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Μ. και στην επαναφορά ο Σαλλάπι με πλασέ έκανε το 3-1.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Μπαρδής που είχε βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα και Κουρεντζή.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μπαχράμης, Γουρνάς, Γιαννακόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος (71’ Δέμπι), Ορφανός, Δουρούμης, Πιτσιλής, Παπαθεοδώρου, Ρουμελιώτης (92’ Μαρκάκης), Κουτσολίας, Σαλλάπι (79’ Τομαράς).
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Εξαρχάκος, Χατζηπαναγιώτης (89’ Δημητρουλέας), Γιαννής, Τζανετέας, Κουρούπης, Μουλιάτος, Πολίμος, Κ. Πουλάκος, Τριανταφυλλάκης (83’ Μελενικιώτης), Σπυρόπουλος, Μαναρώλης (72’ Ντερβίσι).