Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 15:55

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-0: Πρεμιέρα με “λευκή” ισοπαλία στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-0: Πρεμιέρα με “λευκή” ισοπαλία στους Γαργαλιάνους

“Λευκή” ισοπαλία είχαμε στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, ανάμεσα στον Τέλλο Αγρα και τον Ακρίτα Κορώνης.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, χωρίς όμως να μπορέσουν να αξιοποιήσουν κάποια φάση. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Βαρβεράκη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο μέρος δημιούργησαν φάσεις στην εστία του Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος όποτε χρειάστηκε κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η ομάδα της Κορώνης στο β’ 45λεπτο είχε φάσεις κυρίως με τους Τιμπλαλέξη (2), Γιακουμή, Μαλιόγκα, Τσάνι, αλλά δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και έτσι οι δύο ομάδες έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο με το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς που είχε βοηθούς διαιτητές τους Αντωνόπουλο, Ηλιόπουλο.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Κανελλόπουλος (60’ Νικολόπουλος), Δασκαλάκης, Ανδρώνης, Μαλισόβας, Γεωργιόπουλος, Μπάρκας, Γαλανόπουλος, Τσελάι, Διονυσόπουλος (60’ Χρονόπουλος).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Μαλιόγκας, Γκαϊδόγιαννης, Κουτσουμπός, Τιμπλαλέξης, Μουντζούρης, Δ. Λυμπερόπουλος (75’ Τσάνι), Κουλόπουλος, Γιακουμής, Χοτζόλι, Σταμάτης.