Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 13:40

ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1: Ιστορική νίκη με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1: Ιστορική νίκη με ανατροπή

Μετά από ένα παιχνίδι «θρίλερ» που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο ΑΟ Στενωσιάς κατάφερε με ανατροπή στο δεύτερο μέρος να επικρατήσει με 2-1 της Ομόνοιας στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή στην φυσική του έδρα μετά από 8 χρόνια!

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της ομάδας της Στενωσιάς στην μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Οι Καλαματιανοί    πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς μόλις στο 8ο λεπτό ο Στραβάκος νίκησε τον Οικονόμου για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν την ροή του παιχνιδιού και στο 49' ο αειθαλής Βαγγέλης Καλογερόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Μέσα σε λιγότερα από 10 λεπτά η ομάδα της Στενωσιάς βρήκε και δεύτερο γκολ με το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, Χριστόπουλο, να βρίσκει δίχτυα στο ντεμπούτο του (58'). Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Θοδωρή Χρόνη με δεύτερη κίτρινη για αντιαθλητική συμπεριφορά.

ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ (Πέτρος Χιώτης): Οικονόμου, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος (75' Αλεβίζος), Σταματελόπουλος (90' Θοδωρής Καλογερόπουλος), Μάντης (90' Λυμπερόπουλος), Φιλόπουλος, Μέτσο (90' Σούλα), Θανάσης Χρόνης, Κοντός, Θοδωρής Χρόνης, Καλογερόπουλος (80' Παναγιώτης Καγιανάς).
ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιώργος Γρηγορόπουλος): Αλάμαρας, Κοστρίβας, Γαβράς, Μπαζάνης, Μανιάτης (46' Δημόπουλος), Μπέρμπερη (73' Τζανετάκος), Στραβάκος, Μπάλας, Κωστόπουλος, Τάφα (64' Σεντεμέντες), Πολίτης.