Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 14:43

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: «Σοκ» με Πατσιώτη!

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: «Σοκ» με Πατσιώτη!

Επειγόντως... ευχέλαιο χρειάζονται στον ΑΟ Φοινικούντας, καθώς η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς στην ομάδα συνεχίζεται!

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον «Φοίνικα», ο Νίκος Πατσιώτης είχε... ραντεβού με την ατυχία, καθώς τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο.

Ο 32χρονος επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο β' μέρος στο φιλικό με την Θύελλα Μερόπης (21/9) στο γήπεδο του Μελιγαλά, όμως λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, δυστυχώς, επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους στο στρατόπεδο του ΑΟ Φοινικούντας. Ο Πατσιώτης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έτσι θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τις προσεχείς ημέρες ο έμπειρος επιθετικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η μακρά περίοδος της αποκατάστασης για την επιστροφή στα γήπεδα, ενώ άπαντες στην ομάδα της Φοινικούντας βρίσκονται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παταιώτης, παρά την στεναχώρια του, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο (28/9) στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης και παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του κόντρα στον Πάμισο (1-1) από την κερκίδα.