Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 16:43

«Χαλί» το γήπεδο του Άριος (φώτο) !

Γράφτηκε από τον
«Χαλί» το γήπεδο του Άριος (φώτο) !

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο Άριος, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να θυμίζει... χαλί.

Οι εργασίες συντήρησης πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τον γεωπόνο, κ. Νικόλαο Καρύδη και πλέον το γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Νέος Άρις είναι σε ιδανική κατάσταση για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Σε σχετική τοποθέτησή της η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει:

«Το γήπεδο του Άριος στα καλύτερα του!

Σε γήπεδο στολίδι για το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο εξελίσσεται το γήπεδο του Άριος, με τις εργασίες συντήρησης να το έχουν φέρει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Οι εργασίες συντήρησης θα συνεχιστούν έτσι ώστε να παραμείνει το γήπεδο σε αυτό το επίπεδο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ τοπικής κατηγορίας, αποτελώντας σύμμαχο στην προσπάθεια της ομάδας του Νέου Άρι για τη νέα χρονιά, αλλά και για όσες ομάδες θα φιλοξενηθούν και θέλουν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Τέλος, οι εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται όλο αυτό το διάστημα από τον γεωπόνο, κ. Καρύδη Νικόλαο και για μια ακόμα φορά το Δ.Σ. του Νέου Άρι θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό του.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ: Στο τεχνικό τιμ ο Χρονόπουλος