Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 21:23

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρώτες μεταγραφές οι Δασκαλάκης, Μερκούρης

Γράφτηκε από τον
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρώτες μεταγραφές οι Δασκαλάκης, Μερκούρης

Το χτίσιμο της ομάδας ξεκίνησε η διοίκηση του Κεραυνού Καλαμάτας, ανακοινώνοντας πριν από λίγη ώρα την απόκτηση δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τον έμπειρο μέσο, Θεόδωρο Δασκαλάκη, που έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο. Λαιίκων και τον 30χρονο επιθετικό, Ηλία Μερκούρη που αγωνιζόταν στον Τέλλο Άγρα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, αποτελούν τα πρώτα αποκτήματα της ομάδας και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά ώστε να υλοποιήσει τους στόχους που έχει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για δύο παίκτες με πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχουν παίξει σε αρκετές ομάδες της Μεσσηνίας, σε Α’, Β’ τοπική, ενώ έχουν αγωνιστεί και στην μεγάλη ομάδα της πόλης μας, την Καλαμάτα.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Ιλιριάν Λούτα, έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες για το χτίσιμο της ομάδας που θα λάβει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής.

Θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν παίκτες αντίστοιχου... βεληνεκούς, έτσι ώστε ο Κεραυνός να είναι αρκετά δυνατός, αλλά και ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε ότι ο Θεόδωρος Δασκαλάκης έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Κυπαρισσία, ΑΟ Διαβολιτσίου, Πάμισο, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Αναγέννηση Παραλίας, Ακρίτα Κορώνης, Α.Ε. Μάνης, Μεθώνη, Μιλτιάδη, Σπερχογεία, Καλό Νερό.

Ο Ηλίας Μερκούρης έκανε το πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο από τη Δόξα Καλαμάτας και ακολούθως έπαιξε σε Απόλλωνα Καλαμάτας, Μεσσηνιακό, Καλαμάτα, Πανθουριακό, Ακρίτα Κορώνης, Τέλλο Άγρα.