Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 15:49

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ο Χρονόπουλος γενικός αρχηγός, φροντιστής ο Πετρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ο Χρονόπουλος γενικός αρχηγός, φροντιστής ο Πετρόπουλος

Στον Πάμισο επέστρεψε ο Νίκος Χρονόπουλος, αυτή τη φορά για να προσφέρει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής ανέλαβε το πόστο του γενικού αρχηγού στην ομάδα της Μεσσήνης, στο πλαίσιο της ανανέωσης που γίνεται, ενώ η δεύτερη προσθήκη είναι αυτή του Γιάννη Πετρόπουλου, ως έφορου - φροντιστή του αγωνιστικού τμήματος. Ο τελευταίος έχει υπάρξει φροντιστής στο παρελθόν σε Καλαμάτα και Πανθουριακό. Η ανακοίνωση του Παμίσου αναφέρει: " Στα πλαίσια της μεγάλης και γενικής ανανέωσης που πραγματοποιείτε στον σύλλογο τα βήματα προς τα εμπρός είναι μονόδρομος. Ο Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης  ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Χρονόπουλου Νικόλαου στη θέση του γενικού αρχηγού. Ο κ. Χρονόπουλος έχει υπηρετήσει την ομάδα για μια τετραετία ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει μαζί της τίτλους και ανόδους.
Επίσης ανακοινώνουμε την πρόσληψη του κ. Πετρόπουλου Ιωάννη στην θέση του έφορου -φροντιστή του αγωνιστικού τμήματος. Ο κ. Πετρόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτή την θέση αφού την είχε για πολλά έτη και στην μεγάλη ομάδα του νομού μας την Μαύρη θύελλα .ους καλωσορίζουμε και τους δύο και τους ευχόμαστε υγεία και μια καλή και δημιουργική χρονιά".

Αγωνιστικά, o Πάμισος προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς με την Κυπαρισσία, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Α' τοπικής από τον Πανθουριακό, ενώ οι Νησιώτες παραχώρησαν ισοπαλία στη νεοφώτιστη Φοινικούντα.