Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 10:00

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κάντο όπως και… πέρυσι

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κάντο όπως και… πέρυσι

ΓΙΑ ΤΟ “3 ΣΤΑ 3” ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Με τον… αέρα της πρωτοπόρου θα αγωνιστεί αύριο στις 4 μ.μ η Καλαμάτα στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”, κόντρα στο Αιγάλεω, που είναι αήττητο τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.

Η “Μαύρη Θύελλα” μετά τις νίκες στις καθυστερήσεις με Χανιά και Παναργειακό, θέλει να διευρύνει το σερί, ώστε να συνεχίσει στην κορυφή του β’ ομίλου της Super League 2.

Κάτι που είχε πράξει και… πέρυσι, καθώς και τότε προερχόταν από δύο νίκες στο ξεκίνημα με Παναθηναϊκό Β’ στο ΟΑΚΑ και Γιούχτα στο Στάδιο και αντιμετώπισε εκτός έδρας το Αιγάλεω την 3η αγωνιστική. Με δύο γκολ του Μπαράλες και ένα του Τάτου επικράτησε με 3-0 ,στο ματς που είχε γίνει στις 14 Οκτωβρίου 2023.

Η Καλαμάτα νίκησε και στο β’ γύρο με 1-0 το Αιγάλεω στις 14 Ιανουαρίου, χάρη σε γκολ του Γρίβα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Φέτος το Αιγάλεω δείχνει πιο δυνατό, παρότι δεν έχει το μεγάλο όνομα στο ρόστερ του και την περασμένη αγωνιστική υποχρέωσε σε ισοπαλία (0-0) την Κηφισιά, ενώ στην πρεμιέρα είχε νικήσει με 3-1 εκτός την Ηλιούπολη.

Στο Κύπελλο Ελλάδας δε, έχει φθάσει στους “16” όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας τα εμπόδια του Σμόλικα Φαλάνης, του Ηρακλή και του Καμπανιακού. ΄

Στον πάγκο κάθεται ο Απόστολος Χαραλαμπίδης με συνεργάτη τον Μεσσήνιο Αλέξη Μαντζούνη, που έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Κυπαρισσία, Πάμισο και Διαβολίτσι.

Το έργο της Καλαμάτας δεν θα είναι εύκολο, αλλά η μεσσηνιακή ομάδα έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να “σπάσει” το αήττητο των γηπεδούχων.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο της Super League 2:

Κυριακή

Παναργειακός – Πανιώνιος, 12 μ.(ΣΚΑΪ)

Κηφισιά – ΑΕΚ Β’, 3 μ.μ. (Hybrid ΣΚΑΪ)

Αιγάλεω – Καλαμάτα, 4 μ.μ.

Δευτέρα

Αστέρας Τρίπολης Β’ – Χανιά, 3 μ.μ.

Ηλιούπολη – Παναχαϊκή, 4.30 μ.μ. (monobala.gr)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Καλαμάτα 4-2 6

2. ΑΕΚ Β’        3-2          4

. Πανιώνιος      1-0          4

. Αιγάλεω      3-1          4

. Κηφισιά        2-0          4

6. Παναχαϊκή      1-1          3

7. Αστέρας Τρίπολης Β’        0-1          1

. Ηλιούπολη          3-5          1

9. Χανιά        1-3          0

. Παναργειακός          1-4          0