Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 16:12

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1: Συνεχίζει στο ρετιρέ αλλά με συγκάτοικους

Γράφτηκε από τον
ΑΙΓΑΛΕΩ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1: Συνεχίζει στο ρετιρέ αλλά με συγκάτοικους

Με τα Χανιά ήταν ο Ντιγκινί, με τον Παναργειακό ο Μπαράλες, αλλά χθες στο Αιγάλεω η Καλαμάτα δεν βρήκε τον τρόπο να.. αποδράσει στις καθυστερήσεις και έτσι μοιράστηκε γκολ (1-1) και βαθμούς με το «Σίτι».


Η αλήθεια είναι ότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές η «Μαύρη Θύελλα» μπορεί να κεράσει στο 92' και στο 95', όμως ήταν ανώτερη από τους αντιπάλους της και είχε χάσει νωρίτερα πολλές μεγαλύτερες. Στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» πήρε προβάδισμα στο 30' με τον Μορέιρα, ο οποίος στην προηγούμενη φάση είχε δοκάρι, αλλά στο 54' ο Καρβούνης ισοφάρισε για το μαχητικό Αιγάλεω, με την Καλαμάτα να μην έχει την απόδοση των δύο προηγούμενων παιχνιδιών.


Ήταν ένα ματ που πήγε στη δύναμη και στις μονομαχίες, με την ρέφερη Τσατσούλη να δείχνει συνολικά εννέα κίτρινες κάρτες, τέσσερις στο Αιγάλεω και πέντε στην Καλαμάτα, που άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρας, με τη φωτογραφία – σουτ του Μορέιρα, που ξεγέλασε. . τον Κυρίτση (φέρει μεγάλη ευθύνη), ο οποίος στο 29' είχε σταθεί τυχερός, αφού η κεφαλιά του μεσοεπιθετικού της Καλαμάτας σταμάτησε στο δοκάρι. Αυτές οι φάσεις ήταν, ότι αξιόλογο είδαμε στο πρώτο 45λεπτο.


Η Καλαμάτα χωρίς να εντυπωσιάσει, πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια και δίχως να έχει απειληθεί. Με την έναρξη του β' μέρους, η είσοδος του Καρβούνη βελτίωσε μεσοεπιθετικά το Αιγάλεω, ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος πέρασε στο ματς τον Μπακαγιόκο, αντί του Αναστασόπουλου.
Στο 51' έχασε τον Μόρσεϊ λόγω τραυματισμού και τρία λεπτά αργότερα, ο Καρβούνης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε. Ετσι Καλαμάτα και Αιγάλεω , συνεχίζουν αήττητες στη Super League 2. Για τη «Μαύρη Θύελλα» ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, καθώς μέτρησε δύο νίκες όπως σε ισάριθμα ματς προαναφέραμε στις καθυστερήσεις με Χανιά και Παναργειακό. Κάτι που σημαίνει ότι συνεχίζει μεν με 7 βαθμούς στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, αλλά με συγκάτοκους πλέον Πανιώνιο και Κηφισιά, που νίκησαν την Κυριακή Παναργειακό (2-0) και την ΑΕΚ Β' (4-2), αντίστοιχα. Ακολουθεί με 5 βαθμούς το Αιγάλεω, που υποχρέωσε σε ισοπαλία μετά την Κηφισιά και την Καλαμάτα, τα δύο δηλαδή φαβορί για την άνοδο στον β'όμιλο.


Η αθηναϊκή ομάδα στην πρεμιέρα είχε κερδίσει εκτός έδρας την Ηλιούπολη και δείχνει ότι είναι από τα πιο ανταγωνιστικά σύνολα. Η Καλαμάτα οφείλει πλέον να νικήσει στο δεύτερο σερί παιχνίδι της στην πρωτεύουσα την προσεχή αγωνιστική με την ΑΕΚ Β', ώστε να παραμείνει στην κορυφή.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κυρίτσης, Κωστόπουλος, Ουγγιαλίδης (67′ Τάτσης), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καραμπάς (46′ Καρβούνης), Καρρίκι, Μπάμπης, Νταβιώτης, Βάρκας (86′ Ζούνης), Τσούκαλος (67′ Νίκολλι, 94′).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κότσαρης, Ουές, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μουστακόπουλος, Πίρινεν, Μορέιρα (76′ Ντιγκινί), Μόρσεϊ (51′ λ.τρ. Φρίμπονγκ), Ριένστρα (63′ Βασιλαντωνόπουλος), Μπαράλες, Αναστασόπουλος (46′ Μπακακ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(3η αγωνιστική)
Παναργειακός – Πανιώνιος 0-2
Κηφισιά – ΑΕΚ Β΄ 4-2
Αιγάλεω – Καλαμάτα 1-1
Αστέρας Τρίπολης Β΄ – Χανιά σήμερα
Ηλιούπολη – Παναχαϊκή σήμερα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Κηφισιά 6-2 7
-. Καλαμάτα 5-3 7
-. Πανιώνιος 3-0 7
4. Αιγάλεω 4-2 5
5. ΑΕΚ Β' 5-6 4
6. Παναχαϊκή 1-1 3
7. Αστέρας Τρίπολης Β' 0-1 1
. Ηλιούπολη 3-5 1
9. Χανιά 1-3 0
. Παναργειακός 1-6 0
• Αστέρας Τρίπολης Β', Χανιά, Ηλιούπολη και Παναχαϊκή έχουν έναν αγώνα λιγότερο

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πανιώνιος – Αιγάλεω
Παναχαϊκή – Κηφισιά
Χανιά – Παναργειακός
Ηλιούπολη – Αστέρας Τρίπολης Β'
ΑΕΚ Β' – Καλαμάτα