Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 21:58

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 5-1: Με «εκρηκτικό» πρώτο τέταρτο

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 5-1: Με «εκρηκτικό» πρώτο τέταρτο

Ο Ακρίτας Κορώνης δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον ΑΟ Διαβολιτσίου, τον οποίο «συνέτριψε» με 5-1 για την 2η αγωνιστική της Α' τοπικής και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Δρούγα μπήκαν με το... πόδι πατημένο στο γκάζι και ουσιαστικά «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο τέταρτο, όταν και προηγήθηκαν με 3-0. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μουτζούρης έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ενώ ο Τιμπλαλέξης έκανε το 2-0 στο 12'. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γιακουμή να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα (3-0). Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Κορώνης πέτυχε δύο ακόμη γκολ, με τον Κουλόπουλο στο 56' (4-0) και τον Μουτζούρη ένα λεπτό αργότερα, να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση (5-0). Στο 78' ο Μπαλόπουλος σημείωσε το γκολ της... παρηγοριάς για τους φιλοξενούμενους.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Μαλιόγκας (60′ Τσελάι), Γκαϊδόγιαννης, Κουτσουμπός (46′ Παναγιωτόπουλος), Τιμπλαλέξης (68′ Σαρελάς), Μουτζούρης, Δ. Λυμπερόπουλος, Κουλόπουλος (75′ Α. Λυμπερόπουλος), Γιακουμής (75′ Τσιριγώτης), Χοτζόλι, Τσάνι.
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανδρουτσόπουλος, Μωραγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Ντέλης, Υμεράσι, Γιαννόπουλος (46′ Καραχάλιος), Μπαλόπουλος, Γκελκέρια, Καπόγλης, Νινιός (46′ Αντωνακόπουλος), Γκότσης (46′ Μπορχάν).