Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 22:18

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 2-1: Ιστορική νίκη με ανατροπή!

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 2-1: Ιστορική νίκη με ανατροπή!

Με το... ρολόι στο γήπεδο της Μεθώνης να δείχνει 86', ο ΑΟ Φοινικούντας βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-1. Αυτό ωστόσο δεν απέτρεψε την ομάδα της Φοινικούντας από το να κάνει μια «μυθική» ανατροπή, να επιβληθεί με 2-1 της Θύελλας Χαρακοπιού και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στην ιστορία του σε επίπεδο Α' τοπικής!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία στο 17'. Ο Δημητρίου σέντραρε από τα δεξιά, ο Παπαθεοδώρου «τρύπωσε» ανάμεσα στους αμυντικούς των γηπεδούχων, κατέβασε την μπάλα και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Ψυχάρη για το 0-1. Η αντεπίθεση για τους παίκτες του Κώστα Παλαμάρα ήρθε στα τελευταία λεπτά και ήταν... διαρκείας. Στο 87' ο Κρεμύδας έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Τριανταφυλλίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Μπαχράμη για το 1-1. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων και συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ήρθε το 2-1 από τον Βασίλη Σούλι που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή! Ακριβώς με την συμπλήρωση 90 λεπτών στο ματς ο Κρεμύδας έκανε μια μακρινή μεταβίβαση προς το σημείο όπου βρισκόταν ο 21χρονος επιθετικός του ΑΟΦ, εκείνος βγήκε νικητής στη «μονομαχία» με τον Γιαννακόπουλο και βρέθηκε απέναντι από τον Μπαχράμη, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα μέσα σε πανδαιμόνιο!


ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Ψυχάρης, Ιλιάζι (66' Τομαράς), Σπύρος Κοτσοβός, Ζήσης, Κώστας Τσώνης, Τριανταφυλλίδης, Παναγιώτης Τσώνης (81' Βασίλης Σούλι), Κρεμύδας, Κοτσίρης (55′ Μέμα), Ρ. Σούλι (81′ Κούβελας), Κιουτσούκης (46′ Βαγγέλης Κοτσοβός).
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μπαχράμης, Ορφανός, Γουρνάς, Γιαννακόπουλος, Κουτσουλίας, Πιτσιλής, Δουρούμης, Βασιλογιαννακόπουλος (75' Σαλάπι), Δημητρίου (90' Μαρκάκης), Παπαθεοδώρου, Ρουμελιώτης.