Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 23:36

ΠΑΣ ΡΑΧΗ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-2: Με πρωταγωνιστή τον Σεφεράσι

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-2: Με πρωταγωνιστή τον Σεφεράσι

Με απόλυτο πρωταγωνιστή έναν κεντρικό αμυντικό, τον Βαγγέλη Σεφεράσι που σκόραρε δις, ο Τέλλος Άγρας «δραπέτευσε» από το «Π. Μπαχράμης» επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ Ράχη για την 2η αγωνιστικής της Α' τοπικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και πανηγύρισαν την πρώτη τους επιτυχία στο τρέχον πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα της σεζόν είχαν μείνει στο 0-0 με αντίπαλο τον Ακρίτα Κορώνης στους Γαργαλιάνους. Στο 11ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι έπειτα από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση. Ο Μπάρκας εκτέλεσε πλασαριστά για τον Γαλανόπουλο, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά στο 20', όταν ο Γεωργιόπουλος σέντραρε από τα αριστερά και ο Μπάρκας με κεφαλιά ερχόμενος σαν... τρέιλερ, έστειλε την μπάλα στην πάνω πλευρά του οριζόντιο δοκαριού του Μαυροειδέα και άουτ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 23' με το μακρινό σουτ του Τσουκάρη, ωστόσο ο Μικελόπουλος ήταν σε ετοιμότητα, έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε. Στο 43' από κόρνερ του Γεωργιόπουλου από τα αριστερά, ο Μπάρκας πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο κ. Πλακογιάννης «χρέωσε» νωρίτερα τον Γαλανόπουλο στην φάση με επιθετικό φάουλ. Οι παίκτες του Δημήτρη Λίτσα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 54'. Ο Μπάρκας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει στο τείχος. Στην εξέλιξη της φάσης ο Δασκαλάκης έκανε νέο σουτ, ο Σταματόπουλος δεν απομάκρυνε σωστά και ο Σεφεράσι, που είχε προωθηθεί σε αυτή τη φάση, έγινε αποδέκτης της μπάλας και με νέο σουτ νίκησε τον Μαυροειδέα για το 0-1. Στο 68' ο Βράπι με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Μικελόπουλο να «απογειωθεί» και να διώξει με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο 75’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση. Από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κάνιστρας, ο Τσουκάρης με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.
Στο 79' ο Γεωργιόπουλος έκανε ωραία κάθετη πάσα προς τον Διονυσόπουλο που βρέθηκε απέναντι στον Μαυροειδέα, όμως το πλασέ του πολύπειρου επιθετικού έδιωξε με τα πόδια ο γκολκίπερ του ΠΑΣ.. Στο 81' ο Μπάρκας έβγαλε σέντρα ακριβείας από τα αριστερά, με τον Διονυσόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και τον Σταματόπουλο να σώζει πάνω στην γραμμή. Η ασφυκτική πίεση των φιλοξενούμενων απέφερε... καρπούς στο 83ο λεπτό. Ο Γεωργιόπουλος ανέλαβε να εκτελέσει ένα φάουλ σαν κοντινό κόρνερ από τα αριστερά και ο Σεφεράσι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξιά δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.
ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ: Μαυροειδέας, Τσουκάρης (78' λ. τρ. Μέξης), Βράπι, Χελάς, Κωστέας, Τσουλάκος, Σταματόπουλος, Μωράκης, Κάνιστρας, Δημητρίου (72' Αβράμης), Παυλής.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Μικελόπουλος, Κανελλόπουλος (90+4' Τικέμ), Νικολόπουλος, Σεφεράσι, Ανδρώνης, Δασκαλάκης, Μαλισόβας (90+1' Βενετσανάκος), Γεωργιόπουλος, Μπάρκας (86' Βελλησάρης), Γαλανόπουλος (46' Τάσος Κ. Δεσποτόπουλος), Τσελάι (46' Διονυσόπουλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΟΜΟΝΟΙΑ – Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ 2-2: Μοιράστηκαν τους βαθμούς