Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 14:00

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κυριακή μεσημέρι και τηλεοπτικό το ματς με ΑΕΚ Β’

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κυριακή μεσημέρι και τηλεοπτικό το ματς με ΑΕΚ Β’

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα της Super League 2 είχε την Κυριακή η Καλαμάτα. Αν και προηγήθηκε στο 30' με τον Μορέιρα, δεν κατάφερε να νικήσει τον Αιγάλεω, που «απάντησε» στο 54' με τον Καρβούνη και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.


Η «Μαύρη Θύελλα» έκανε μεγάλη εμφάνιση, χωρίς ενέργεια και πάθος και δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων, ειδικά στο δεύτερο μέρος, ενώ δέχτηκε γκολ για τρίτο σερί παιχνίδι. Είχαν προηγηθεί αυτά με τα Χανιά (1-2) στα Περιβόλια και με τον Παναργειακό (2-1) στο Δημοτικό Στάδιο. Δύο ματς που κέρδισαν πάντως, σκοράροντας στις καθυστερήσεις με Ντιγκινί και Μπαράλες, αντίστοιχα, αλλά στο Αιγάλεω υποχρεώθηκε σε ισοπαλία και έτσι η Κηφισιά και ο Πανιώνιος «έπιασαν» την Καλαμάτα στην πρώτη θέση.
Η μεσσηνιακή ομάδα διατηρεί το αήττητο, αλλά η προχθεσινή εμφάνιση προβληματίζει και σίγουρα θα πρέπει να δείξει σημάδια βελτίωσης για να έρθει στο τρίτο τρίποντο την επόμενη αγωνιστική.
Η “Μαύρη Θύελλα” θα αγωνιστεί εκ νέου στην πρωτεύουσα, αυτή τη φορά με την ΑΕΚ Β'.
Ένα ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ, που είχε δείξει και την πρεμιέρα με τα Χανιά, ενώ ζωντανά μεταδόθηκαν και οι αγώνες με Παναργειακό και Αιγάλεω, αλλά διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα monobala.gr.
Το ματς με την ΑΕΚ Β' θα διεξαχθεί στο «Σεραφείδειο» και είναι αυτό με το οποίο ξεκινά η 4η αγωνιστική στον β'όμιλο της Super League 2. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις την Κυριακή σε Παμπελοποννησιακό, Περιβόλια, Ηλιούπολη, «Σεραφείδειο» και μία τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη.
Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή

ΑΕΚ Β΄- Καλαμάτα (12:00 / ΣΚΑΪ)
Χανιά – Παναργειακός (15:00)
Ηλιούπολη – Αστέρας Τρίπολης Β' (15:00)
Παναχαϊκή – Κηφισιά (16:00 / Hybrid ΣΚΑΪ)

Δευτέρα

Πανιώνιος – Αιγάλεω (16:30 / monobala.gr)